Căști pentru jocuri HAVIT H2033d (negru)

155 lei

57 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști pentru jocuri HAVIT H2033d (negru)

Cufundați-vă în lumea jocurilor cu cele mai noi căști HAVIT H2033d, care combină designul ergonomic cu o calitate excepțională a sunetului. Aceste căști masive, dar cu un design elegant, au fost create pentru a oferi o experiență acustică de neegalat, oferind în același timp confort și durabilitate de încredere. Ideale pentru gamerii care apreciază calitatea, stilul și funcționalitatea.

Bandă reglabilă pentru cap

Banda reglabilă a căștilor HAVIT H2033d este sinonimă cu confortul. Datorită lățimii reglabile, fiecare utilizator poate adapta perfect căștile la cap, asigurând confortul chiar și în timpul sesiunilor lungi de jocuri. Această caracteristică face ca aceste căști să fie ideale pentru diferite grupuri de utilizatori, de la jucătorii mai tineri până la adulții pasionați de jocuri.

Design pliabil

Designul pliabil al căștilor HAVIT H2033d nu este doar practic, ci sporește și durabilitatea acestora. Le face mai ușor de transportat și de depozitat, ceea ce le face o alegere ideală pentru cei care călătoresc frecvent. Capacitatea de a plia căștile le protejează, de asemenea, de deteriorare atunci când nu sunt utilizate, iar forma lor compactă le face ușor de introdus în orice rucsac sau geantă.

Microfon omnidirecțional

Microfonul omnidirecțional de pe H2033d asigură o comunicare clară, ceea ce este crucial în jocurile de echipă. Acesta asigură o transmisie clară a vocii, fără interferențe inutile, ceea ce este de neprețuit în timpul jocurilor strategice. Acest lucru face ca această caracteristică să fie deosebit de apreciată de jucătorii care se bazează pe o comunicare precisă și eficientă în timpul jocului.

Design solid, dar simplu

Corpul masiv, dar simplu, al căștilor H2033d subliniază construcția solidă a acestora. Această caracteristică combină minimalismul și durabilitatea pentru a crea un produs care va rezista testului timpului și utilizării intense. Masivitatea căștilor se transpune și în calitatea sunetului, oferind basul profund și tonurile clare, esențiale pentru o experiență de joc completă.

Dimensiunea difuzorului – 50 mm

Dimensiunea de 50 mm a difuzorului căștilor H2033d este o garanție a unei calități sonore de neegalat. Difuzoarele mari permit reproducerea unor sunete bogate și detaliate, ceea ce este esențial atunci când joci cele mai noi jocuri. Ca urmare, utilizatorul poate experimenta o profunzime acustică completă, ceea ce îmbunătățește semnificativ experiența de joc și de joc.

Marca Havit
Model H2033d
Culoare Negru
Tip microfon Omnidirecțional
Dimensiunea difuzorului ⌀50m
Impedanță 20Ω±15%
Sensibilitatea difuzorului 121dB±3dB
Răspuns de frecvență 20Hz-20kHz
Microfon ⌀6.0×5.0mm
Sensibilitatea microfonului -38dB±3dB
Lungime cablu 2.2m±10%
Conector 3,5 mm
Design pliabil Da