Căști pentru jocuri Havit H2030d

18 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști pentru jocuri Havit H2030d

Căutați căști de gaming care să vă satisfacă așteptările? Havit H2030d va fi alegerea potrivită! Acestea sunt echipate cu drivere de 50 de milimetri, datorită cărora oferă un sunet de înaltă calitate. De asemenea, sunt extrem de confortabile. Microfonul detașabil vă permite să vorbiți liber cu alți jucători, iar conectorul de 3,5 mm garantează compatibilitatea cu PC-urile și consolele de jocuri, printre altele.

Concepute pentru confortul dumneavoastră

Bucurați-vă de o utilizare confortabilă chiar și în timpul unui joc prelungit. Cupele căștilor sunt realizate din materiale prietenoase cu pielea și se potrivesc perfect urechilor dvs. De asemenea, acestea izolează eficient sunetele exterioare, ceea ce vă permite să vă concentrați mai ușor asupra jocului. De asemenea, căștile H2030d au o bandă pentru cap special concepută și reglabilă, astfel încât să le puteți ajusta și mai bine pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Calitate fantastică a sunetului

Asigură un nivel ridicat de imersiune și scufundă-te în joc. Căștile sunt echipate cu drivere magnetice de 50 mm, care sunt responsabile pentru a-ți oferi o experiență sonoră de neuitat. Acum, în propria ta cameră, te poți simți ca și cum ai fi în centrul emoției! Căștile H2030d sunt, de asemenea, ideale pentru a asculta muzică – vor evidenția punctele culminante ale pieselor tale preferate.

Microfon detașabil

Asigurați-vă că puteți comunica eficient cu coechipierii dvs. în jocul dvs. online preferat. Acest lucru este posibil datorită microfonului de înaltă calitate H2030d, care vă înregistrează în mod fiabil vocea și oferă o calitate excelentă a sunetului. Datorită designului său flexibil, îi puteți ajusta cu ușurință poziția în funcție de așteptările dvs. Mai mult, dacă nu aveți nevoie de el pentru o vreme, îl puteți detașa pur și simplu și îl puteți depozita, astfel încât să nu vă deranjeze.

Specificații

Producător Havit
Model H2030d
Transductor 50 mm
Impedanță 32Ω
Sensibilitate 115 dB
Răspuns în frecvență 20 Hz – 20 kHz
Microfon 6 x 2,7 mm
Sensibilitatea microfonului -42 dB
Lungime cablu 2 m
Conector 3,5 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>