Căști pentru jocuri Havit H2002Y

210 lei

61 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști pentru jocuri Havit H2002Y

Deveniți un campion al jocurilor virtuale. Căștile pentru jocuri Havit H2002Y sunt echipate cu drivere de 50 de milimetri care garantează un sunet de înaltă calitate, îmbunătățit și mai mult de efectul de sunet surround. La dispoziția dvs. va fi un microfon detașabil care vă permite să comunicați cu membrii echipei dvs. Telecomanda integrată în cablu vă permite să ajustați comod setările, iar mufa practică de 3,5 mm asigură o compatibilitate largă între platforme. În plus, datorită designului ușor și ergonomic, puteți petrece ore întregi jucând jocurile preferate fără să vă simțiți inconfortabil.

12Havit/H2002Y/7

Experiență imersivă

Driverele de 50 mm oferă înalte excepțional de clare, precum și un bas profund și dinamic, astfel încât fiecare sunet din joc poate fi auzit și simțit. Utilizarea tehnologiei surround a contribuit la furnizarea unei experiențe imersive excepționale – cu Havit, vă puteți cufunda într-o scenă sonoră tridimensională. Capacitatea de a identifica cu exactitate direcția sunetelor primite, cum ar fi pașii inamicului sau exploziile îndepărtate, vă va oferi un avantaj în joc.

12Havit/H2002Y/2

Comunicare în echipă fără probleme

Microfonul de captare a sunetului de înaltă sensibilitate, omnidirecțional, permite o comunicare fără probleme în echipă, ceea ce facilitează colaborarea și sporește șansele de victorie. Îi puteți schimba poziția la 360° sau îl puteți deconecta complet. Pentru mai multă comoditate, o telecomandă multifuncțională integrată în cablu vă permite să reglați volumul sau să dezactivați eficient microfonul, permițându-vă să reacționați instantaneu în condiții de joc care se schimbă în mod dinamic.

12Havit/H2002Y/4

Jucați pe diferite platforme

Căștile HAVIT GAMENOTE H2002Y sunt echipate cu un conector audio standard de 3,5 mm, ceea ce le face să fie soluția perfectă pentru jucătorii care utilizează o varietate de dispozitive, cum ar fi PS4, Xbox și PC. Bucurați-vă de ușurința conectării și de disponibilitatea instantanee pentru acțiune, fără a avea nevoie de adaptoare suplimentare.

12Havit/H2002Y/3

Confort în timpul jocurilor lungi

Căștile din spumă se potrivesc perfect în jurul urechilor, fără a provoca presiune sau disconfort. Căștile cântăresc doar 280 g, astfel încât le puteți folosi liber în timpul streaming-ului sau al sesiunilor lungi de jocuri fără să vă simțiți obosit. În plus, banda de cap reglabilă vă permite să ajustați H2002Y pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale.

12Havit/H2002Y/6

Producător Havit
Model H2002Y
Difuzoare φ50mm
Impedanță 32Ω±15%
Sensibilitate 96dB±3dB
Răspuns de frecvență 20Hz până la 20kHz
Microfon Ø6,0×2,7 mm
Sensibilitatea microfonului -42±3dB
Lungime cablu 2.0m±10%
Conector 3,5 mm