Căști pentru jocuri HAVIT H2002E (negru)

166 lei

49 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști pentru jocuri HAVIT H2002E (negru)

Descoperiți excelența audio și confortul cu căștile de gaming HAVIT H2002E. Ideale pentru pasionații de jocuri, aceste căști negre combină sunetul de înaltă calitate, confortul și versatilitatea pentru a face fiecare sesiune de jocuri și mai palpitantă. Proiectate pentru un confort de lungă durată și o claritate excepțională a sunetului, aceste căști sunt un accesoriu esențial pentru orice gamer.

Bandă pentru cap reglabilă și confort

Căștile HAVIT H2002E dispun de o bandă de cap reglabilă pentru o potrivire perfectă pentru fiecare utilizator. Această caracteristică oferă nu numai un confort mai mare, ci și o potrivire mai bună, ceea ce este crucial pentru calitatea sunetului și o izolare eficientă a zgomotului.

Compatibilitate excelentă

Datorită utilizării unui conector mini jack universal de 3,5 mm, aceste căști sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive. Această versatilitate le face ideale pentru gamerii care folosesc o varietate de platforme, de la console la PC-uri.

Microfon omnidirecțional de înaltă calitate

Microfonul omnidirecțional detașabil este o caracteristică cheie pentru jucătorii care doresc un control total asupra comunicării în timpul jocului. Sensibilitatea și claritatea ridicată a microfonului asigură că fiecare comandă și comentariu este auzit clar de ceilalți jucători.

Control audio intuitiv

Există un comutator pe cablul căștii care vă permite să reglați cu ușurință volumul și să activați sau dezactivați microfonul. Această funcționalitate oferă un control rapid și convenabil, permițându-vă să ajustați setările de sunet fără a vă întrerupe jocul.

Căști confortabile și design ușor

Căștile din piele proteică moale și designul ușor fac ca căștile HAVIT H2002E să fie extrem de confortabile chiar și în timpul sesiunilor lungi de joc. Acest confort este de neprețuit, mai ales atunci când jocurile necesită concentrare și angajament pe termen lung.

Marca Havit
Model H2002E
Culoare Negru
Difuzoare 50mm
Impedanță 32Ω15%
Sensibilitate 114±3dB
Răspuns de frecvență 20Hz până la 20kHz
Microfon 6,0×2,7 mm
Tip Omnidirecțional
Sensibilitatea microfonului -42±3dB
Lungime cablu 2.0m±10%
Conector 3,5 mm