Căști pentru jocuri EKSA E900

147 lei

34 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști pentru jocuri EKSA E900

Bucurați-vă de sunet stereo în timpul jocurilor. Căștile pentru jocuri EKSA E900 sunt echipate cu drivere de 50 mm, ceea ce se traduce printr-un sunet de înaltă calitate. Microfonul cu anulare a zgomotului, pe de altă parte, vă permite să vorbiți liber. În plus, căștile sunt confortabile și se conectează la dispozitiv prin intermediul unui cablu audio de 3,5 mm. În plus, acestea se disting prin compatibilitatea lor largă, astfel încât le puteți conecta, de exemplu, la o consolă, un smartphone sau un iPad.

EKSA/E900-red/5

Sunet stereo

Scufundă-te în lumea jocurilor cu EKSA E900. Căștile pentru jocuri folosesc drivere de neodim de 50 mm, ceea ce se traduce printr-un sunet 3D. Bucurați-vă de bas profund și de o imersiune și mai mare. Acum puteți auzi cu ușurință pașii dușmanilor care se apropie și vehiculele care se apropie.

EKSA/E900-red/2

Microfon detașabil

Planificați strategii cu alți jucători cu EKSA E900. Căștile oferă un microfon care vă înregistrează cu precizie vocea. În plus, funcția de anulare a zgomotului elimină zgomotul ambiental. Astfel, puteți comunica confortabil cu ceilalți și să fiți sigur că interlocutorul dvs. vă poate auzi. În plus, puteți regla poziția microfonului în funcție de nevoile dumneavoastră sau îl puteți detașa dacă nu îl utilizați în acel moment. Un comutator integrat în cablu vă permite să dezactivați microfonul și să reglați volumul.

EKSA/E900-red/6

Compatibilitate largă

EKSA E900 oferă libertate de utilizare datorită compatibilității lor largi. Nu trebuie să vă faceți griji că nu vor funcționa cu echipamentul dumneavoastră. Puteți conecta cu succes căștile prin portul audio de 3,5 mm la computer, laptop, smartphone, iPad, Nintendo Switch, Xbox și PlayStation. Vă rugăm să rețineți că versiunile mai vechi de Xbox necesită un adaptor suplimentar (nu este inclus). Redă-ți titlurile preferate așa cum te simți confortabil.

EKSA/E900-red/8

Confortabil pentru o perioadă lungă de timp

Nu vă temeți să vă simțiți obosit și inconfortabil atunci când folosiți EKSA E900. Căștile oferă căști moi, cu funcție de memorie, care nu provoacă o presiune inconfortabilă. Ca urmare, vă puteți bucura de un confort de lungă durată. În plus, banda metalică pentru cap este reglabilă, astfel încât toată lumea poate ajusta lungimea acesteia în funcție de nevoile sale.

EKSA/E900-red/4

Incluse

  • căști
  • microfon
  • cablu audio de 3,5 mm
  • splitter audio de 3,5 mm
  • carcasă
  • manual de utilizare
Producător EKSA
Model E900
Culoare negru
Port de intrare 3,5 mm
Diametrul traductorului 50 mm
Sensibilitate 118 dB ± 3 dB (căști), -42 dB ± 3 dB (microfon)
Impedanță 32 Ω (căști), 2,2 KΩ (microfon)
Răspuns în frecvență 20 Hz – 20 kHz (căști)
Tensiune 3V
Curent max. 0,5 A
Dimensiuni 6 x 2,7 mm (microfon)