Căști intraauriculare cu fir Vipfan M13 (alb)

18,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști in-ear Vipfan M13 (alb)

Redescoperă-ți melodiile preferate cu căștile in-ear de la Vipfan. M13 suportă tehnologia Bluetooth și dispune de un conector Lightning pentru încărcare. Driverele de 12 milimetri oferă o calitate satisfăcătoare a sunetului la nivel HiFi. În plus, M13 dispune și de un microfon de înaltă calitate. Produsul este fabricat din material TPE durabil.

Ușor de utilizat

Odată ce căștile au fost împerecheate cu un dispozitiv compatibil, pe ecran va apărea un mesaj care confirmă că hardware-ul a fost împerecheat cu succes. Este suficient să confirmați o singură dată și căștile se vor împerechea automat cu dispozitivul dvs. prin Bluetooth de fiecare dată. Telecomanda în linie vă permite să reglați în mod convenabil volumul.

Specificații:

Producător Vipfan
Nume Cască Bluetooth Lightning Pop-Up
Model M13
Material TPE
Tehnologie Bluetooth Da
Conector Lightning
Culoare Alb

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}