Căști intraauriculare cu fir 1MORE Triple-Driver (auriu)

407,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști intraauriculare cu fir 1MORE Triple-Driver (auriu)

Îndrăgostește-te din nou de muzică. Căștile Triple-Driver de la 1MORE sunt primele căști din lume care au primit certificarea THX. Acestea sunt echipate cu până la trei drivere, care oferă o experiență de ascultare uimitoare. Sunetul de înaltă calitate este confirmat și de certificarea Hi-Res Audio. Designul ergonomic și telecomanda fac ca utilizarea produsului 1MORE să fie extrem de confortabilă. Microfonul de înaltă calitate vă permite să vorbiți liber.

Design atent și rafinat

Specialiștii au fost implicați în procesul de proiectare a Triple-Driver-ului pentru a obține un efect sonor excepțional. Căștile sunt echipate cu trei drivere care oferă un sunet realist și detaliat. De asemenea, soluția reduce la minimum distorsiunile. Clasa înaltă a sunetului este confirmată de certificarea Hi-Res Audio.

Microfon de înaltă calitate

Căștile Triple-Driver oferă un microfon MEMS care captează cu acuratețe sunetele. Prin plasarea acestuia aproape de față, puteți efectua confortabil apeluri telefonice fără a fi nevoie să mutați microfonul la gură.

Telecomandă

Cu ajutorul telecomenzii integrate în cablu, puteți gestiona în mod convenabil apelurile primite și playerul de muzică. Dacă folosiți un dispozitiv Android, veți obține, de asemenea, posibilitatea de a regla nivelul volumului.

Durabil și elegant

La proiectarea căștilor Triple-Driver, accentul nu a fost pus doar pe funcționalitate și pe confortul de utilizare, ci și pe durabilitate. Hardware-ul este fabricat din material PET robust, precum și din material aerospațial care este extrem de ușor. În plus, căștile se disting printr-o strălucire subtilă, ceea ce le face să arate extrem de elegante și să fie un accesoriu excelent pentru o varietate de stiluri.

Sunt incluse:

 • Căști x1
 • Pereche de pernuțe interschimbabile pentru urechi x8
 • Husă x1
 • Adaptor pentru linie aeriană x1
 • Clip x1
 • Autocolant x1
 • Manual de instrucțiuni x1
Producător 1MORE
Model E1001
Conector 3,5 mm
Sensibilitate 99 dB
Gama de frecvențe 20 – 40.000 Hz
Impedanță 32Ω
Putere nominală 5 mW
Lungime cablu 1.25 m
Greutate 18 g
Culoare auriu

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>