Căști intraauriculare cu fir 1MORE Piston Fit (albastru)

33,00 lei

34 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști intraauriculare cu fir 1MORE Piston Fit (albastru)

Ascultați și mai mult cu căștile 1MORE! Piston Fit au fost realizate cu o grijă excepțională, având în vedere confortul. Membrana compozită cu două straturi este responsabilă pentru sunetul natural și bogat în detalii, în timp ce microfonul încorporat vă permite să efectuați apeluri telefonice cu ușurință. Telecomanda integrată în cablu permite o utilizare confortabilă. Un avantaj suplimentar este designul unic, datorită căruia căștile se vor completa perfect cu aproape orice stil.

O nouă experiență muzicală

Căștile Piston Fit au o diafragmă compozită din titan cu două straturi pentru a obține un efect ritmic bogat în detalii și dinamic. Acest lucru vă permite să duceți experiența muzicală la un nou nivel și să auziți fiecare detaliu al pieselor preferate.

Conversații neîntrerupte

Nu renunțați să păstrați legătura cu cei dragi, chiar și atunci când vă aflați într-un loc deosebit de aglomerat, cum ar fi un centru comercial sau o gară. Căștile marca 1MORE dispun de un microfon de înaltă calitate care vă va înregistra cu precizie vocea și vă va permite să purtați conversații neîntrerupte în orice circumstanțe.

Funcționare convenabilă

Nu mai este nevoie să căutați smartphone-ul de fiecare dată când doriți să răspundeți sau să respingeți un apel primit sau să vă gestionați playerul muzical. Telecomanda integrată în cablu permite o operare convenabilă, cu o durată de viață a butonului de peste 100.000 de clicuri. Astfel, puteți fi sigur că căștile 1MORE vă vor servi mult timp.

Compatibilitate largă

Căștile 1MORE sunt echipate cu un conector de 3,5 mm, ceea ce le face să se remarce printr-o compatibilitate largă. Le puteți conecta cu succes la majoritatea dispozitivelor digitale portabile, cum ar fi smartphone-urile bazate pe Android, iPod-urile și iPad-urile. Posibilitățile sunt infinite!

Realizate cu grijă

Camera acustică frontală a fost proiectată ținând cont de structura urechii și este înclinată la un unghi de 45° pentru a se adapta mai bine la canalul auditiv. Cablul este fabricat din materiale durabile și rezistente la deteriorări. De asemenea, se remarcă designul elegant, care va fi pe placul aproape tuturor utilizatorilor.

Inclus:

  • Căști cu fir x1
  • Pereche de pernuțe de ureche interschimbabile (S, L) x2
Producător 1MORE
Model E1009
Conector 3,5 mm
Putere nominală 5 mW
Răspuns de frecvență 20-20.000 Hz
Impedanță 32Ω
Sensibilitate 100 dB/mW
Material TPE
Lungimea cablului 1.25 m
Greutate 14 g
Culoare albastru

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>