Căști in-ear cu fir LDNIO HP06, jack de 3,5 mm (negru)

9,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști in-ear cu fir LDNIO HP06, jack de 3,5 mm (negru)

Ascultați melodiile dvs. preferate oriunde. Căștile in-ear de la LDNIO sunt echipate cu o diafragmă compozită pentru o calitate excelentă a sunetului. De asemenea, acestea garantează o funcție de anulare a zgomotului și un microfon HD. Operarea simplă este asigurată de telecomanda integrată. Designul sofisticat le face extrem de confortabile pentru utilizare. Echipamentul se remarcă, de asemenea, prin compatibilitatea sa largă datorită conectorului de 3,5 mm.

LDNIO/HP06/2

Cufundați-vă în muzica dvs.

Concentrați-vă asupra melodiilor preferate și apreciați din nou frumusețea lor. Căștile LDNIO sunt echipate cu o diafragmă compozită, astfel încât vă puteți bucura de un sunet cristalin.

LDNIO/HP06/4

Nimic nu vă stă în cale

Bucurați-vă de muzică și podcasturi oriunde. Căștile LDNIO suportă anularea zgomotului, astfel încât zgomotele de fond inutile să nu vă deranjeze concentrarea pe sunetul pe care îl ascultați.

LDNIO/HP06/6

Vorbiți fără întrerupere

Rămâneți în contact cu cei dragi. Căștile LDNIO se disting prin microfonul HD, care vă permite să vorbiți liber în aproape orice condiții. Fiți sigur că interlocutorul dvs. vă poate auzi întotdeauna!

LDNIO/HP06/3

Aveți totul la îndemână

Nu mai este nevoie să căutați smartphone-ul pentru a regla volumul sau pentru a schimba melodia pe care o ascultați. Căștile LDNIO au o telecomandă integrată pentru o utilizare comodă.

LDNIO/HP06/1

Bucurați-vă de confort

La proiectarea căștilor LDNIO, accentul a fost pus pe confortul utilizatorului. Datorită designului bine gândit, puteți utiliza echipamentul pentru o perioadă lungă de timp fără a simți disconfort. Mai mult, pernuțele pentru urechi sunt realizate din material siliconic moale și prietenos cu pielea, sporind și mai mult confortul.

LDNIO/HP06/5

Producător LDNIO
Model HP06
Conector 3,5 mm
Culoare Negru