Căști TWS EarFun AirLite (negru) Prețul inițial a fost: 116,00 lei.Prețul curent este: 106,00 lei.
Înapoi la produse

Căști Haylou X1 2023 (albastru)

96,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști Haylou X1 2023 (albastru)

Faceți cunoștință cu căștile fără fir Haylou X1 2023. cu drivere dinamice de 12 mm, vă vor face să vă simțiți ca la un concert live! Utilizând sistemul de anulare a zgomotului ENC, acestea garantează conversații cristaline și, datorită designului lor atent, se potrivesc perfect în ureche pentru un confort de lungă durată. Versiunea Bluetooth 5.3 este responsabilă pentru o conexiune stabilă și o latență ultra-redusă, ceea ce le face ideale și pentru gameri și pasionații de video. Durata lungă de funcționare, funcționarea sensibilă la atingere și rezistența la apă IPX4 fac ca utilizarea căștilor X1 2023 să fie ușoară, plăcută și fără probleme.

12Haylou/X1-2023/9

Sunetul pe care îl meritați

Ascultă-ți piesele preferate la o calitate excepțională! Driverele dinamice de 12 milimetri vă vor oferi cea mai bună experiență – datorită designului hidrodinamic al orificiilor de aer, vă puteți bucura de un sunet natural și plin de detalii. Mai mult, datorită diafragmei din titan, sunetul este perfect echilibrat, astfel încât vă veți lăsa purtat de basuri puternice și de înalte cristaline ori de câte ori porniți muzica.

12Haylou/X1-2023/6

Conexiune wireless fiabilă

Cu căștile Haylou, dobândești libertate totală pentru a asculta muzică, podcast-uri sau cărți audio. Versiunea Bluetooth 5.3 este responsabilă pentru o conexiune stabilă cu un consum redus de energie, oferind un semnal neîntrerupt pe o distanță de până la 10 metri! Odată împerecheat cu dispozitivul selectat, X1 2023 se conectează automat la acesta. Pur și simplu deschideți carcasa și folosiți căștile fără operațiuni suplimentare!

12Haylou/X1-2023/3

Durată lungă de funcționare

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la căștile care refuză să funcționeze în mijlocul unui podcast interesant. Durata de funcționare a căștilor X1 2023 este de aproximativ 5,5 ore, iar acestea au nevoie de doar aproximativ 1,5 ore pentru a se încărca complet. Împreună cu căștile primiți o carcasă de încărcare de 300 mAh, cu care câștigați alte ore pline de emoție muzicală! Poți reîncărca carcasa cu un cablu USB-C (de asemenea inclus).

12Haylou/X1-2023/8

Proiectate pentru confort

Designul elegant al căștilor wireless X1 2023 este primul lucru care îți atrage atenția atunci când le iei în mână. Cu toate acestea, aspectul nu este totul, motiv pentru care Haylou se concentrează pe confortul tău! Designul semiauricular cu un unghi de 60° se potrivește perfect în canalul urechii pentru un confort excepțional atunci când le folosești.

12Haylou/X1-2023/5

Ideal pentru gameri

Designul cu latență ultra-redusă face ca aceste căști să fie ideale și pentru jocuri și vizionarea de filme, asigurând o sincronizare audio/video perfectă. Căștile X1 2023 vă vor permite să vă cufundați complet cu sunetul cristalin al pașilor, al împușcăturilor și al altor efecte speciale.

12Haylou/X1-2023/4

Apeluri telefonice fără probleme

Sistemul de anulare a zgomotului ENC utilizat de căști, combinat cu microfoanele de precizie, asigură conversații telefonice extrem de clare și relaxante. Acestea filtrează eficient zgomotul de fond, permițând interlocutorului dvs. să audă clar tot ce aveți de spus!

12Haylou/X1-2023/2

Funcționare ușoară și fără probleme

Căștile dispun de un panou tactil de precizie, astfel încât nu trebuie să scoateți telefonul din buzunar atunci când doriți să gestionați un apel primit sau playerul muzical! Cu doar câteva atingeri, puteți pune pe pauză/reîncepe muzica, răspundeți la telefon sau activați modul de joc.

12Haylou/X1-2023/7

Mai multe posibilități cu ajutorul aplicației

Aplicația dedicată HAYLOU Sound APP vă deschide și mai multe opțiuni. De pe telefon, vă puteți personaliza căștile în funcție de propriile preferințe – la urma urmei, dumneavoastră le cunoașteți cel mai bine! Personalizați numele căștilor pentru conexiunea Bluetooth și experimentați cu setările EQ. De asemenea, puteți verifica cu ușurință nivelul de încărcare al căștilor dvs. în aplicație.

12Haylou/X1-2023/1

Incluse

  • Căști
  • Husă de încărcare
  • Cablu USB-C
  • Manual de utilizare
Producător Haylou
Model X1 2023
Culoare Albastru
Versiunea Bluetooth Bluetooth 5.3
Raza de semnal ≥10 m (fără obstacole)
Timp de încărcare a căștii aprox. 1,5 h
Durata de funcționare a căștii aprox. 5,5 h
Tipul de baterie baterie cu litiu polimeric
Capacitatea bateriei pentru un singur handset 35 mAh
Capacitate baterie carcasă 300 mAh
Codecuri audio SBC/AAC
Protocol Bluetooth A2DP/AVRCP/HFP