Căști fără fir TWS Remax (alb)

83,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști fără fir TWS Remax (alb)

Bucurați-vă de un sunet de înaltă calitate și de detalii bogate cu Remax 10 Plus. Căștile oferă un sunet stereo, datorită driverelor de 13 mm. De asemenea, se conectează la dispozitivul compatibil prin Bluetooth 5.1, asigurând o conexiune stabilă, fără interferențe. În plus, sunt ergonomice și oferă o durată lungă de funcționare. Pe de altă parte, panourile tactile le fac ușor de utilizat, iar afișajul digital vă va informa cu privire la nivelul bateriei.

Remax/TWS-10Plus/1

Afișaj LED clar

Nu vă temeți de telefoanele mobile descărcate brusc. Remax 10 Plus sunt echipate cu un afișaj ușor de citit, care vă va oferi informații despre starea dispozitivului. De pe acesta, veți citi în timp real nivelul de încărcare al fiecărei căști și al carcasei de încărcare.

Remax/TWS-10Plus/2

Latență redusă

Căștile Remax 10 Plus vor fi pe placul gamerilor, de asemenea. Acestea oferă o latență scăzută, pentru o imersiune și mai mare. De asemenea, sunt perfecte pentru vizionarea de filme, oferind o sincronizare audio și video și mai bună.

Remax/TWS-10Plus/3

Împerechere rapidă

Căștile Remax 10 Plus utilizează Bluetooth 5.1, oferind o conexiune rapidă și stabilă de până la 10 m. Mai mult, fiecare cască se conectează la un dispozitiv compatibil în mod independent – astfel încât le puteți folosi pe amândouă sau doar pe una dintre ele. În plus, se vor conecta automat la dispozitiv atunci când le scoateți din carcasă.

Remax/TWS-10Plus/4

Ușoare și confortabile

Ascultați muzică, un podcast sau o carte audio cât timp doriți, fără să vă simțiți obosit. Remax 10 Plus se remarcă prin designul lor ergonomic, fără presiune inconfortabilă și o potrivire perfectă cu urechile tale.

Remax/TWS-10Plus/5

Producător Remax
Model TWS-10Plus
Culoare alb
Material ABS
Versiunea Bluetooth 5.1
Protocoale Bluetooth A2DP, AVRCP, HSP, HFP, EDR, AAC
Raza de acțiune Bluetooth 10 m
Tensiune de funcționare 3.7 V
Impedanță 32 Ω
Putere 2 mW (receptor)
Timp de încărcare 1.5 h
Timp de funcționare 4 h
Timp de funcționare în modul standby aprox. 200 h
Diametrul traductorului 13 mm