Căști fără fir TWS Pisen LS03JL (alb)

71 lei

176 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști fără fir TWS Pisen LS03JL (alb)

Căștile fără fir TWS Pisen LS03JL oferă un sunet HiFi și o conexiune stabilă prin Bluetooth. În plus, acestea reduc zgomotul ambiental și se remarcă prin durata lungă de funcționare. Pe de altă parte, panourile tactile sunt responsabile pentru o utilizare convenabilă.

Calitate impresionantă a sunetului

Driverele de 13 milimetri combinate cu o diafragmă compozită se traduc printr-un sunet bogat în detalii și accent vocal. Ca urmare, vă puteți bucura de o imersiune și mai mare.

Conexiune stabilă fără lag

Căștile Pisen LS03JL se conectează la dispozitivul compatibil prin Bluetooth versiunea 5.0, oferind o conexiune stabilă de până la 10 m. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la interferențe – căștile oferă o sincronizare audio și video excelentă. Acest lucru se traduce printr-o experiență și mai bună atunci când vizionați filme și jucați jocuri. În plus, fiecare cască se conectează independent la dispozitivul dvs., astfel încât puteți folosi doar una și puteți împărtăși muzica cu o persoană dragă.

Ușoare și confortabile

Folosiți căștile pentru perioade lungi de timp și nu vă faceți griji cu privire la senzația de oboseală sau disconfort. Pisen LS03JL se disting prin designul lor ușor – fiecare cască cântărește 3,5 g, astfel încât abia veți simți că le purtați. Mai mult, designul ergonomic și bine adaptat se traduce printr-un confort de lungă durată – și nu trebuie să vă faceți griji că vă vor cădea căștile din urechi pentru a le lua cu dvs. la antrenament.

Timp de lucru îndelungat

Tocmai ați ieșit la antrenament și vă faceți griji că căștile vor rămâne fără energie când vă așteptați mai puțin? Nu vă faceți griji! Împreună cu carcasa de încărcare, acestea pot funcționa până la 70 h și pot rămâne în modul standby timp de aproximativ 400 h. Mai mult, vor fi gata de utilizare ulterioară după o încărcare de 2 h.

Vorbiți la telefon

Spuneți adio zgomotului de fond enervant. Căștile Pisen LS03JL sunt echipate cu microfoane cu anulare a zgomotului, astfel încât să vă puteți concentra asupra conversației și să uitați de zgomotul exterior. Ca urmare, puteți vorbi confortabil la telefon, indiferent unde vă aflați.

Funcționare intuitivă

Nu veți avea nicio problemă în a opera căștile – fiecare este echipată cu un touchpad, pe care îl puteți folosi pentru a personaliza funcționarea Pisen LS03JL în funcție de nevoile dvs. Puneți pe pauză/reîncepeți în mod convenabil redarea și utilizați asistentul vocal. Nu mai este nevoie să puneți mâna pe smartphone!

Design bine gândit

Puteți lua căștile Pisen LS03JL cu dvs. la antrenament – sunt rezistente la stropire IP54. În plus, acestea au un design minimalist și elegant, astfel încât se vor potrivi aproape oricui.

Specificații:

Producător Pisen
Model LS03JL
Culoare alb
Diametrul traductorului 13 mm
Material ABS
Versiunea Bluetooth 5.0
Raza de acțiune Bluetooth 10 m
Timp de funcționare 5 h
Timp de așteptare 400 h
Capacitatea bateriei 500 mAh
Tensiune de intrare DC 5V 500 mA
Răspuns de frecvență 20-20 kHz
Timp de încărcare aprox. 2 h
Profiluri Bluetooth A2DP, AVRCP
Port de încărcare micro USB
Greutate 3,5 g (handset)
Rezistent la apă IP54

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>