Căști fără fir TWS Foneng BL500 (alb)

86,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști fără fir TWS Foneng BL500 (alb)

Fă-ți provizii de căști TWS pentru o calitate excelentă a sunetului și confortul la care ai visat. Foneng BL500 sunt echipate cu drivere de 13 milimetri și garantează o transmisie wireless fiabilă datorită Bluetooth 5.1. Au o autonomie a bateriei de până la 4,5 ore, iar panourile tactile încorporate le fac ușor de utilizat. În plus, carcasa inclusă suportă încărcarea wireless.

Foneng/BL500-White/1

Până la câteva ore de muzică la o singură încărcare

Căștile BL500 se remarcă prin durata lungă de funcționare. Complet încărcate, acestea pot reda muzică timp de aproximativ 4,5 ore sau vorbi la telefon timp de aproximativ 4 ore. Încărcarea lor nu va dura mult timp – aproximativ o oră este suficientă. Mai mult, aveți nevoie de doar aproximativ 2 ore pentru a încărca carcasa dedicată a căștilor.

Foneng/BL500-White/5

Proiectate pentru confortul dumneavoastră

Bucurați-vă de confortul viselor dvs. Căștile BL500 oferă un confort de neegalat și sunt foarte ușoare – fiecare cască cântărește doar aproximativ 3,1 g. Mai mult, acestea detectează automat dacă le aveți în urechi – dacă le scoateți, vor opri imediat redarea și o vor relua atunci când le puneți la loc. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji că veți pierde partea preferată a unui cântec sau o parte interesantă a unui podcast!

Foneng/BL500-White/6

Control tactil

Obțineți acces convenabil la cele mai importante funcții ale căștilor – acum tot ceea ce aveți nevoie este la îndemâna dumneavoastră! Foneng BL500 sunt echipate cu panouri tactile speciale pe care le puteți folosi, de exemplu, pentru a controla redarea, a gestiona apelurile telefonice primite și a activa asistentul inteligent Siri. Nu mai trebuie să vă întindeți mâna după smartphone de fiecare dată!

Foneng/BL500-White/4

Bluetooth 5.1

Problemele de transmisie sunt de domeniul trecutului. BL500 suportă tehnologia Bluetooth 5.1, care asigură o conexiune wireless rapidă și stabilă și o latență redusă. Nu trebuie să vă faceți griji nici în privința configurării complicate și a asocierii dispozitivelor. Pur și simplu deschideți carcasa și o fereastră pop-up va apărea pe ecranul smartphone-ului dvs., permițându-vă să conectați căștile și să verificați nivelul de încărcare al acestora.

Foneng/BL500-White/3

Calitate fantastică a sunetului

Lasă-te invitat la un adevărat festin muzical. Căștile Foneng oferă o calitate fantastică a sunetului – datorită, în parte, driverelor de 13 mm. Detalii extrem de saturate, înalte clare și bas profund și puternic – toate acestea vă vor permite să vă descoperiți din nou melodiile preferate!

Foneng/BL500-White/7

Producător Foneng
Model BL500
Culoare Alb
Bluetooth 5.1
Raza de acțiune Până la 10 m
Profiluri Bluetooth HFP, HSP, A2DP, AVRCP, SPP, PBAP, TWS+, CVC8.0
Model de circuit JL6973D
Putere RF CLASS2 5 dBm
Sensibilitate -90 dBm
Transductor 13 mm
Impedanță 32Ω ±15%
Răspuns în frecvență 2,40 GHz – 2,480 GHz
Timp de redare a muzicii aprox. 4,5 h
Timp de convorbire aprox. 4 h
Durata de funcționare a carcasei aprox. 12 h
Timp de încărcare a căștilor aprox. 1 h
Timp de încărcare carcasă aprox. 2 h
Baterie pentru căști Litiu 3,7 V 25 mAh
Baterie carcasă Litiu 3,7 V 230 mAh
Sensibilitatea microfonului -42 ±2 dB
Greutate per telefon 3,1 g