Căști fără fir TWS Foneng BL126 (negru)

68,00 lei

26 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști fără fir TWS Foneng BL126 (negru)

Căutați căștile perfecte pentru fiecare zi pentru dumneavoastră? Modelul BL126 va fi perfect pentru tine! Datorită bateriei lor încăpătoare, acestea vor asigura o durată lungă de funcționare, iar tehnologia modernă Bluetooth 5.3 va asigura o conexiune stabilă și de lungă durată. În plus, vor fi foarte confortabile de purtat datorită designului lor inteligent.

Foneng/BL126-Black/6

Conexiune fără fir

Foneng BL126 sunt căști in-ear wireless care oferă o conexiune ușoară la dispozitivele tale datorită tehnologiei Bluetooth 5.3. Mai mult, poți deja să uiți de interferențe, deoarece conexiunea este stabilă și durabilă. În plus, calitatea sunetului lor îi va satisface chiar și pe cei mai pretențioși oameni. Căștile pot funcționa la o distanță de până la 10 metri de la sursa de sunet, permițând libertate de mișcare atunci când ascultați muzică sau efectuați apeluri telefonice.

Foneng/BL126-Black/1

Baterie de mare capacitate

Bateria căștilor are o capacitate de 37 V / 35 mAh, ceea ce permite o durată de aproximativ 7 ore de redare continuă a muzicii sau de apeluri. Carcasa de încărcare, pe de altă parte, are o capacitate de 3,7 V / 230 mAh și permite încărcarea căștilor de până la 4 ori. Timpul de încărcare al gadgetului este de aproximativ 1 oră, astfel încât veți asculta din nou melodiile preferate în cel mai scurt timp.

Foneng/BL126-Black/7

Calitate excelentă

Căștile sunt fabricate din materiale durabile și concepute pentru a oferi o potrivire confortabilă în ureche, fără a provoca dureri chiar și după perioade lungi de purtare. În plus, acestea sunt echipate cu o funcție dublă de anulare a zgomotului pentru a reduce zgomotul ambiental atunci când vorbiți sau ascultați muzică. Astfel, vă asigurați că vă veți auzi întotdeauna perfect interlocutorul, chiar și într-un centru comercial sau într-o gară aglomerată.

Foneng/BL126-Black/8

Producător Foneng
Model BL126
Bluetooth 5.3
Distanța de operare 10 m
Timp de redare până la 7 ore
Baterie pentru căști 37 V / 35 mAh
Baterie pentru carcasă 3,7 V / 230 mAh
Timp de încărcare a căștii 1 oră
Timp de încărcare pentru carcasă 2 ore
Port de încărcare Tip C
Culoare Negru