Căști fără fir TWS Foneng BL09L (alb)

78,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști fără fir TWS 1:1 (tip unic) Foneng BL09L (alb)

Căutați căștile perfecte pentru fiecare zi? Foneng BL09L vor fi perfecte pentru tine! Acestea vă vor oferi o conexiune Bluetooth 5.0 stabilă și de înaltă calitate și o calitate a sunetului surprinzătoare. În plus, vor fi foarte confortabile de utilizat, datorită funcționării lor sensibile la atingere și a bateriei mari care oferă până la 4 ore de autonomie.

Foneng/BL09L-White/1

Calitate excelentă a sunetului

Bucurați-vă de melodiile dvs. preferate la o calitate superioară. Căștile Foneng vă vor oferi un sunet de înaltă calitate, șocant. În plus, conexiunea Bluetooth 5.0 va fi constantă și stabilă, astfel încât puteți uita deja de interferențe sau de deconectarea hardware. Cu Foneng, vă veți pierde în muzică!

Foneng/BL09L-White/6

Confortabil de utilizat

Căștile wireless Foneng au fost create cu gândul la confort. Controlul tactil vă permite să întrerupeți sau să schimbați muzica, să răspundeți sau să respingeți apeluri sau să activați asistentul vocal fără să scoateți telefonul din buzunar. În plus, puteți verifica cu ușurință și bateria carcasei și a fiecărei căști.

Foneng/BL09L-White/8

Construite pentru a vorbi

Căștile BL09L vor fi perfecte nu doar pentru a asculta muzică, ci și pentru a efectua apeluri telefonice. Cu anularea zgomotului de apel, aceste căști garantează apeluri de calitate HD. Astfel, vă asigurați că veți auzi fiecare cuvânt rostit de interlocutorul dvs., chiar și într-o gară aglomerată sau într-un centru comercial.

Foneng/BL09L-White/3

Baterie mare

Ceea ce diferențiază modelul BL09L este bateria mare, care garantează o durată de redare a muzicii de până la 4 ore. Mai mult, atunci când nu le folosești, pot intra în modul standby, care durează până la 50 de ore!

Foneng/BL09L-White/9

Producător Foneng
Model BL09L
Bluetooth 5.0
Timp de așteptare până la 50 de ore
Timp de redare până la 4 ore
Culoare Alb