Căști fără fir TWS Foneng BL09 (alb)

110 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști fără fir TWS (standard) Foneng BL09 (alb)

Foneng BL09 sunt căști wireless care au fost create cu gândul la confort. Datorită bateriei mari, acestea garantează o durată lungă de funcționare. În plus, conexiunea stabilă Bluetooth 5.0 face ca legătura să fie permanentă și puteți uita deja de faptul că căștile se deconectează constant.

Foneng/BL09-White/8

Confortabile la utilizare

Căștile BL09 sunt echipate cu tehnologia Bluetooth 5.0, astfel încât vă este garantată o conexiune stabilă și rapidă. În plus, acestea se remarcă și prin detectarea precisă a urechii, ceea ce înseamnă că trebuie doar să le pui în ureche pentru a începe să asculți muzică, iar scoaterea lor va întrerupe redarea. De asemenea, au capacități de control tactil. Cu doar câteva clicuri puteți schimba piesele, regla volumul sau dezactiva asistentul vocal.

Foneng/BL09-White/1

Baterie mare

Căștile BL09 se disting prin bateria mare de 400 mAh. Aceasta vă permite să vă bucurați de melodiile preferate pentru o perioadă lungă de timp. În plus, conexiunea Bluetooth va funcționa la o distanță de până la 12 metri! Cu Foneng, nimic nu vă va mai limita!

Foneng/BL09-White/3

Producător Foneng
Model BL09
Bluetooth 5.0
Distanța de operare ≤ 12 m
Capacitatea bateriei 400 mAh
Culoare alb