Căști fără fir Remax Stereo TWS-41 (negru)

80,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști stereo fără fir TWS Remax (negru)

Căștile TWS Remax Stereo vă permit să ascultați muzică, să vizionați filme și să efectuați apeluri telefonice cu ușurință. Datorită tehnologiei Bluetooth 5.0, vă puteți bucura de o conexiune fiabilă, iar bateria puternică asigură până la 5 ore de utilizare continuă. Impermeabilitatea IPX4 și designul robust fac ca echipamentul să fie extrem de durabil. Panourile tactile permit o utilizare comodă, iar afișajul ușor de citit oferă informații despre nivelul de încărcare al dispozitivului.

Remax/TWS-41/1

Sunet uimitor

Lăsați muzica să vă poarte într-o călătorie de neuitat. Căștile Remax Stereo garantează un sunet de cea mai bună calitate. Cu o impedanță de 32Ω și o putere a difuzorului de 0,3 wați, acestea oferă un sunet precis și clar pentru a vă îmbogăți experiența de ascultare.

Remax/TWS-41/7

Conexiune fiabilă

TWS Remax Stereo suportă cea mai recentă tehnologie Bluetooth 5.0, care asigură o transmisie rapidă, stabilă și fără fir. Vă puteți bucura de sunetul melodiilor preferate, chiar și atunci când vă aflați la o distanță de până la 10 metri de sursa de sunet. Spuneți adio limitărilor!

Remax/TWS-41/3

Întotdeauna gata de plecare

Bateria puternică înseamnă că vă puteți bucura de melodiile preferate sau puteți efectua apeluri telefonice timp de 3 până la 5 ore. În modul standby, echipamentul durează până la 100 de ore. În plus, Remax Stereo se remarcă prin clasificarea IPX4 rezistentă la apă, astfel încât le puteți utiliza în timpul antrenamentelor intense și în zilele ploioase.

Remax/TWS-41/4

Control tactil și afișaj ușor de citit

La proiectarea căștilor Remax, accentul a fost pus pe confortul utilizatorului. Panourile sensibile la atingere permit o utilizare ușoară și intuitivă, iar afișajul LED ușor de citit arată starea bateriei în timp real.

Remax/TWS-41/2

Conversații fără probleme

Microfonul HD încorporat în căști vă permite să efectuați apeluri telefonice în mod confortabil. Poți fi sigur că interlocutorul tău va auzi fiecare cuvânt pe care îl spui!

Remax/TWS-41/6

Producător Remax
Model TWS-41
Tensiune de funcționare 3.7 V
Impedanță 32Ω
Puterea difuzorului 0.3 W
Versiunea Bluetooth 5.0
Interval de transmisie 10 m
Protocoale acceptate A2DP, HFP, AVRCP
Capacitatea bateriei carcasei de încărcare 200 mAh
Capacitatea bateriei telefonului mobil 20 mAh
Timp de funcționare 3 până la 5 ore sau 100 de ore (în modul standby)
Timp de încărcare 2,5 ore
Impermeabilitate IPX4
Material ABS
Culoare negru