Căști fără fir Remax RX-S110, sport (negru)

10,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști sport fără fir Remax (negru)

Obțineți libertate nelimitată și control total asupra sunetului dvs. Căștile fără fir Remax au fost create cu gândul la pasionații de sport. Acestea acceptă o conexiune Bluetooth 5.2 fiabilă, oferă 5 setări EQ și asigură rezistență la apă. Designul ergonomic și cureaua de silicon pentru gât le fac extrem de confortabile la utilizare. Bateria puternică reîncărcabilă permite până la 8 ore de utilizare la o singură încărcare.

Remax/RX-S110/1

5 setări EQ

Căștile Remax vă permit să obțineți ce e mai bun din fiecare melodie. Aveți la dispoziție până la cinci efecte sonore EQ, astfel încât să puteți ajusta sunetul în funcție de starea dumneavoastră de spirit sau de stil. Îți place rockul? Sau sunteți un fan al jazzului sau al muzicii country? Preferați muzica pop? Nicio problemă! Remax pune la dispoziție toate aceste moduri, plus un mod standard. Alegerea vă aparține! Dirijorii high-end de 10 milimetri oferă un sunet clar și detaliat care vă va transporta într-o altă dimensiune.

Remax/RX-S110/4

Design ergonomic

Designul elegant și magnetic al căștilor, care combină elemente futuriste cu un aspect clasic, va încânta toți utilizatorii. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la disconfort – căștile oferă o curea pentru gât care nu vă va irita pielea și vă permite să le folosiți confortabil toată ziua. De asemenea, hardware-ul este rezistent la apă și praf.

Remax/RX-S110/7

Ascultați-vă muzica non-stop

Bucurați-vă de muzica dvs. preferată pe tot parcursul zilei. Cu o baterie de lungă durată de 90 mAh, căștile Remax pot rezista timp de 8 ore cu o singură încărcare. Hardware-ul este conceput pentru a vă însoți pe tot parcursul zilei – de la yoga de dimineață până la o ieșire în oraș cu prietenii! În plus, tehnologia Bluetooth 5.2 asigură un semnal fiabil și stabil. Uitați de interferențe!

Remax/RX-S110/6

Producător Remax
Model RX-S110
Versiunea Bluetooth 5.2
Interval de transmisie ≤10 m
Protocoale acceptate A2DP, HFP, HSP, AVRCP
Tensiune de funcționare 3,7 V
Impedanță 16Ω
Puterea difuzorului 0.3W
Timp de încărcare 2 ore
Timp de funcționare până la 8 ore
Mod standby până la 200 de ore
Material ABS
Dimensiuni 135 x 98 mm
Greutate 35 g
Culoare negru