Căști fără fir Oneodio Fusion A70 (auriu)

295 lei

62 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Oneodio Fusion A70 Căști de aur

Căutați căști care să vă servească nu doar pentru a asculta muzică pe telefon, ci și ca echipament profesional de DJ? Căștile OneOdio vor fi o alegere excelentă! Cu ajutorul unor cabluri audio speciale, le puteți conecta nu numai la smartphone și tabletă, ci și la difuzoare sau chitară. Nu vă plac cablurile încurcate? Această problemă va dispărea și ea, datorită posibilității de conectare fără cabluri a echipamentului dvs. În plus, vor fi și confortabile de utilizat, datorită designului lor excelent.

Opțiuni multiple de conectare

Căștile OneOdio au mai multe opțiuni de conectare. Cu un singur cablu de la 3,5 mm la 6,35 mm, le puteți conecta în egală măsură la laptopuri, tablete și telefoane, dar și la o chitară electrică, un AMP sau interfețe audio. În plus, o tehnologie specială va permite ca două persoane să asculte aceeași muzică simultan pe două dispozitive diferite. V-ați săturat de cabluri încurcate? Datorită conectivității wireless a căștilor prin Bluetooth 5.2, puteți uita de această problemă!

Durată lungă de funcționare

Prin conectarea căștilor prin intermediul unui cablu dedicat, le puteți utiliza fără restricții. Dacă alegi să le conectezi fără fir, te poți bucura de durata lor de funcționare lungă, de până la 50 de ore. Acest lucru se datorează bateriei lor mari de 950 mAh Li-ion. Acest lucru le face să fie echipamentul ideal pentru DJ profesioniști.

Calitate excelentă

Căștile OneOdio A70 vă vor oferi un sunet excelent de fiecare dată când le conectați. Atunci când alegeți o conexiune cu fir, puteți bloca fișa pentru ca aceasta să nu se deconecteze în cel mai nepotrivit moment. În plus, butoanele convenabile de pe partea laterală a căștilor fac ca acestea să fie confortabile de utilizat. De asemenea, sunt echipate cu tehnologie de anulare a zgomotului, astfel încât, atunci când vorbiți la telefon, interlocutorul dvs. să audă fiecare cuvânt pe care îl rostiți.

Comode de purtat

Căștile A70 au fost create cu gândul la confort. Banda pentru cap este reglabilă, astfel încât să puteți ajusta adaptarea la capul dvs. Mai mult, cupele pentru urechi pot fi rotite liber la 90 de grade, iar întreaga unitate se pliază. Pentru o mai bună depozitare și transport, folosiți geanta inclusă în set. Nu trebuie să vă faceți griji nici cu privire la purtarea căștilor pentru perioade lungi de timp, deoarece cupele pentru urechi sunt foarte moi, ceea ce le face foarte confortabile la purtare.

Incluse

  • Căști A70
  • Cablu de la 6,35 mm la 3,5 mm x 1
  • Cablu audio de 3,5 mm x 1
  • Cablu de încărcare USB x 1
  • Manual de utilizare
  • Geantă
Producător OneOdio
Model A70
Conectivitate Cablu audio 3,5 mm/6,35 mm, Bluetooth 5.2
Timp de funcționare fără fir până la 50 de ore
Baterie Li-ion, 950 mAh
Culoare Auriu