Căști fără fir Bluetooth 5.2 Baseus Bowie H2 ANC (gri)

100,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști fără fir Bluetooth 5.2 Baseus Bowie H2 ANC (gri)

Căutați căști care să vă surprindă cu sunetul lor și, în același timp, să fie confortabile de utilizat? Baseus Bowie H2 va fi perfectă pentru tine! Te vor încânta cu sunetul lor 3D și, datorită anulării zgomotului, te vei pierde și mai mult în melodiile tale preferate. În plus, vei putea să efectuezi și apeluri telefonice în mod confortabil. Duceți confortul la următorul nivel cu Bowie H2!

Calitate superioară a sunetului

Vrei să te pierzi în muzică? Căștile Baseus Bowie H2, datorită tehnologiei de ultimă generație, îți vor oferi o experiență sonoră 3D de neuitat. Mai mult, membranele ultra-subțiri și non-standard și driverul de 40 de milimetri vor face ca melodiile tale preferate să sune și mai bine decât înainte.

Confortabil de purtat

Bowie H2 a fost creat cu gândul la confort, astfel încât oferă o latență scăzută. În plus, poți conecta 2 dispozitive în același timp! Căștile garantează, de asemenea, un sunet clar și clar în timpul convorbirilor telefonice, datorită celor 4 microfoane încorporate.

Funcție suplimentară

Nu mai trebuie să vă faceți griji că pierdeți melodiile preferate. Căștile Baseus au fost echipate cu o funcție suplimentară de pauză. Atunci când le aveți pe urechi, muzica vă va face timpul mai plăcut, dar când le scoateți, funcția de pauză este activată și nu veți mai pierde niciodată melodiile preferate. Mai mult, cu ajutorul aplicației dedicate puteți extinde funcția căștilor, făcându-le și mai comod de utilizat.

Conexiune fără fir

Uitați de cablurile încurcate constant! Datorită tehnologiei Bluetooth 5.2, te poți bucura de o conexiune wireless convenabilă și instantanee. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice interferență, deoarece este rapidă și foarte stabilă.

Anulare activă a zgomotului

Pentru o imersiune totală în muzică, căștile Bowie H2 sunt echipate cu anulare activă a zgomotului de până la 40 dB. Astfel, vă asigurați că niciun zgomot nu vă va mai deranja. Preferi să auzi ce se întâmplă în jurul tău? Alegeți modul Transparență, astfel încât să nu mai ratați niciodată întrebarea unui coleg sau un anunț important la aeroport.

Timp de lucru îndelungat

Căștile Baseus vă vor garanta o durată lungă de lucru, datorită funcției de consum redus de energie. Cu anularea zgomotului activată, durata de funcționare este de aproximativ 27 de ore, în timp ce, atunci când o dezactivați, timpul crește până la 33 de ore! În plus, le puteți încărca în doar o oră.

Calitate excepțională

Baseus H2 nu sunt doar un gadget funcțional, ci și de o calitate excepțională. Ele se remarcă prin detalii bine gândite și un design excepțional. În plus, pentru un confort și mai mare, au o bandă de cap reglabilă și căști care sunt, de asemenea, moi la atingere. Acest lucru face ca utilizarea lor îndelungată să fie în continuare foarte confortabilă.

Specificații:

Producător Baseus
Model Bowie H2
Material ABS + PC + Metal
Versiunea fără fir V5.2
Distanța de operare 10 m
Capacitatea bateriei 30 mAh / 1,11 Wh
Interfață de încărcare Tip C
Timp de încărcare aprox. 1 oră
Timp de redare a muzicii până la 33 de ore
Frecvență 20 Hz – 20 kHz
Culoare Gri

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}