Căști fără fir 1MORE, ANC SonoFlow (argintiu)

521 lei

37 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști 1MORE SonoFlow

Experimentați cât de fantastic poate suna melodiile dvs. preferate. Căștile SonoFlow sunt echipate cu drivere dinamice de 40 mm, care garantează un sunet clar ca bună ziua. Microfoanele încorporate vă permit să vorbiți confortabil, iar Bluetooth 5.0 este responsabil pentru conectarea rapidă la dispozitivul dvs. De asemenea, acestea folosesc tehnologia inovatoare de anulare a zgomotului QuietMax, care elimină în mod fiabil zgomotul de fond. O aplicație dedicată oferă 12 setări EQ și au o autonomie de până la 70 de ore. Designul pliabil și ergonomic va asigura un confort de vis chiar și atunci când ascultați muzică ore în șir.

1MORE/HC905-Silver/4

Descoperă-ți din nou melodiile preferate

Căștile SonoFlow te vor surprinde cu o calitate excelentă a sunetului. Datorită driverelor dinamice de 40 mm cu diafragmă compozită DLC, vă puteți bucura de un sunet bogat în detalii și claritate și de basuri profunde și puternice. De asemenea, au primit certificarea Hi-Res Audio, ceea ce confirmă faptul că aceste căști vă vor oferi o experiență muzicală excepțională.

1MORE/HC905-Silver/3

Cufundați-vă în sunet

Acum nimic nu vă mai poate opri să vă ascultați melodiile preferate. Căștile utilizează tehnologia de anulare a zgomotului QuietMax patentată de 1MORE, care reduce în mod fiabil zgomotul de fond cu până la 40 dB. Ascultați-vă muzica în voie, fie că vă plimbați în parc, fie că mergeți cu metroul aglomerat! Doriți să rămâneți în contact cu mediul înconjurător? Folosiți modul Transparență, care vă permite să vă ascultați lista de redare preferată, de exemplu, în timpul antrenamentului de alergare de seară.

1MORE/HC905-Silver/8

Fără fir și cu fir

Uitați de limitări! Modelul SonoFlow poate funcționa atât fără fir, cât și cu fir. Tehnologia inovatoare Bluetooth 5.0 garantează o transmisie rapidă, fiabilă și stabilă a semnalului de până la 10 m. În plus, puteți asocia căștile cu 2 dispozitive în același timp! Aveți la dispoziție și un cablu audio de 3,5 mm, astfel încât să puteți conecta cu ușurință căștile la computer, de exemplu.

1MORE/HC905-Silver/9

Până la 70 de ore de funcționare

Nu mai trebuie să vă faceți griji că căștile dvs. rămân fără energie când vă așteptați mai puțin. Bateria de lungă durată de 720 mAh asigură până la 70 de ore cu ANC dezactivat sau până la 50 de ore cu ANC activat. De asemenea, căștile acceptă încărcarea rapidă, astfel încât poți asculta muzică timp de încă 5 ore după doar 5 minute de încărcare. Cablul USB-C pe care îl vei găsi inclus îți va facilita reînnoirea energiei.

1MORE/HC905-Silver/6

Conversații clare oriunde

Vorbiți la telefon fără întrerupere, chiar și în locuri extrem de zgomotoase. Microfoanele încorporate cu algoritm AI combinat cu tehnologia de anulare a zgomotului vă vor înregistra cu precizie vocea, suprimând în același timp zgomotul de fond. Acest lucru vă asigură că interlocutorul dvs. va auzi cu ușurință fiecare cuvânt pe care îl rostiți.

1MORE/HC905-Silver/1

Funcționare fără probleme

Puteți opera în mod convenabil căștile cu ajutorul butoanelor încorporate. Le puteți folosi, de exemplu, pentru a gestiona apelurile primite, a activa asistentul vocal, a regla volumul sau a schimba melodiile. Există, de asemenea, o aplicație dedicată 1MORE Music care vă permite să alegeți dintre 12 setări de egalizare. Este ușor să găsești setarea de egalizare potrivită pentru ca melodiile tale preferate să sune și mai bine – indiferent dacă asculți muzică rock, clasică sau electronică.

1MORE/HC905-Silver/2

Design ergonomic

Căștile SonoFlow au fost proiectate cu gândul la confort. Acestea dispun de căști din piele proteică moale, care se potrivesc perfect în jurul urechilor, fără a provoca o presiune incomodă. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la senzația de disconfort în timpul utilizării prelungite. Banda reglabilă pentru cap vă permite să ajustați căștile la nevoile dvs. De asemenea, acestea au un design pliabil și extrem de ușor – cântărind doar 250 g, ceea ce va contribui la confortul dvs. Este inclusă o husă practică pentru depozitare și transport ușor.

1MORE/HC905-Silver/10

Incluse

  • căști
  • husă
  • Cablu de încărcare USB-C
  • cablu audio (de la 2,5 mm la 3,5 mm)
  • manual de utilizare
Producător 1MORE
Model HC905
Culoare Argintiu
Versiunea Bluetooth 5.0
Raza de acțiune Până la 10 m
Protocoale Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Codecuri LDAC / AAC / SBC
Traductoare 40 mm
Impedanță 32Ω
Capacitatea bateriei 720 mAh
Interfață de încărcare USB-C
Timp de încărcare 80 de minute
Timp de funcționare 50 h (când ANC este activat) 70 H (când ANC este dezactivat)
Intrare 5V / 1,1A
Greutate 250 g
Dimensiuni 170 x 192 x 82 mm
Aplicație Aplicația 1MORE Music App