Căști de gaming ONIKUMA X26 Pink

93 lei

16 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști ONIKUMA X26 (roz)

Dacă optați pentru calitate și un design elegant, căștile ONIKUMA X26 sunt alegerea perfectă pentru dvs. Roze ca ața de zahăr, cu o bandă de cap strălucitoare, logo-ul producătorului și elemente laterale pe ambele căști – X26 vă va aduce și mai multă distracție în jocuri. Deveniți astăzi o gamer girl elegantă! Echipate cu un microfon și sunet stereo surround, căștile ONIKUMA X26 vă vor permite să vă cufundați și mai mult în lumea jocurilor și să discutați liber online în echipe.

Atenție la confortul tău

Căștile ONIKUMA X26 sunt concepute pentru a vă menține confortabile chiar și în timpul utilizării prelungite. Căștile lor spațioase și confortabile sunt acoperite cu o țesătură tactilă care reduce la minimum riscul de iritații și disconfort. Confecționate din piele ecologică, pernuțele de pe ambele căști sunt perfect adaptate la forma capului dvs. și sunt, de asemenea, ușor de curățat. Banda reglabilă pentru cap vă permite să ajustați căștile pentru a se potrivi diferitelor nevoi.

Conversații clare și sunet clar

X26 by ONIKUMA dispune de un microfon cu anulare a zgomotului pentru confort atunci când vorbiți, râdeți și interacționați online cu prietenii, asigurând un sunet clar și clar. Un comutator alternativ convenabil de pe casca stângă vă permite să activați și să dezactivați rapid microfonul, în timp ce butonul rotativ oferă, de asemenea, un control intuitiv al volumului.

Joacă-te ca un copil

Folosirea căștilor strălucitoare vă va da senzația de joacă a unui copil – culorile schimbătoare care luminează camera în întuneric sunt un efect unic oferit de căștile ONIKUMA X26, care are un impact pozitiv asupra stării dvs. de spirit. Străluciți și surprindeți-vă echipa cu efecte de iluminare fantastice! Organizați o petrecere de seară comună în care toată lumea poartă căștile luminoase și se joacă pe ritmurile preferate!

Calitate excelentă a sunetului

Căștile ONIKUMA X26 oferă un sunet surround profund, clar și bogat, care vă permite să vă auziți personajele într-un mod nou și senzațional. Căștile cântăresc doar 356 de grame, asigurând confort chiar și în timpul sesiunilor lungi.

Versatilitate

Dacă vă plac gadgeturile, dar jocurile nu sunt proverbialul “basm”, atunci căștile ONIKUMA X26 sunt făcute pentru dumneavoastră. Nu numai că sunt perfecte pentru jocuri pe PC sau pe consolele Nintendo Switch, Xbox sau Playstation, dar oferă și un sunet de înaltă calitate pentru vizionarea de filme, ascultarea de muzică și pentru chat. Cu suport pentru intrări Mini Jack și USB, aceste căști se remarcă prin versatilitatea lor, aducând bucurie utilizatorilor cu interese diferite – fie că sunt pasionați de jocuri, pasionați de cinema, iubitori de muzică sau cei care apreciază discuțiile cu prietenii online!

Marca ONIKUMA
Model X26
Dimensiunea difuzorului 50mm
Impedanță 32 Ω± 15%
Sensibilitate 102 ± 3dB
Frecvență 20Hz – 20KHz
Microfon 6,0×1,5 mm
Sensibilitatea microfonului -38 ± 3dB
Impedanța microfonului <2,2KΩ
Direcționalitate Omnidirecțională
Lungime cablu 2.2 ± 0.15M
Tensiunea LED-ului DC5V ± 5%
Curent <180 mA
Interfață USB + 3,5 mm
Culoare Roz
Greutate 356g