Căști de gaming ONIKUMA X11 Pink

147 lei

25 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști ONIKUMA X11 (roz)

Căutați căști elegante cu un efect de iluminare cool? Prețuiți confortul și calitatea? Vă plac jocurile și chat-ul online? Confecționate din plastic roz și prevăzute cu urechi de pisică atașabile, căștile ONIKUMA X11 vor fi un succes printre prietenii tăi! În plus, datorită formei ergonomice și materialelor prietenoase cu pielea, puteți folosi căștile ore întregi fără să vă simțiți inconfortabil! Puteți detașa sau conecta microfonul cu anulare a zgomotului inclus în orice moment – și același lucru este valabil și pentru urechile de pisică.

Onikuma/X11P-RGB/1

Confortabilitate la utilizare

Căștile ONIKUMA X11 au fost proiectate pentru a vă garanta un confort excepțional, chiar și în timpul utilizării prelungite. Căștile lor mari și confortabile au fost tapițate cu un material plăcut la atingere, eliminând posibilitatea unor eventuale iritații sau disconfort. Pe ambele căști se află pernuțe din material plăcut pentru piele, special concepute pentru a se adapta perfect la forma capului dumneavoastră. În plus, banda de cap reglabilă vă va permite să personalizați căștile pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale.

Onikuma/X11P-RGB/9

Sunet fantastic

Pentru a vă oferi cea mai bună calitate a sunetului, căștile ONIKUMA X11 sunt echipate cu drivere audio de 50 de milimetri. Mai mult, pernuțele supraauriculare nu sunt doar confortabile și ușor de curățat, ci oferă și o reducere excelentă a zgomotului, pentru a vă ajuta să câștigați bătălii, să vă uitați la anime-urile sau serialele TV preferate sau să ascultați muzică ore în șir. Pentru comoditatea dumneavoastră, atât controlul volumului, cât și comutatorul de pornire/oprire a microfonului se află pe cablul care iese din căști.

Onikuma/X11P-RGB/4

Versatilitate

ONIKUMA X11 este mult mai mult decât o cască dedicată gamerilor – deși poate fi conectată cu ușurință la o varietate de console precum PlayStation, Xbox și Nintendo Switch, este concepută să se conecteze și la computere, tablete și telefoane pentru o distracție fără sfârșit! Cu suport atât pentru intrările Mini Jack, cât și pentru cele USB, aceste căști oferă o versatilitate de neegalat pentru jocuri ocazionale, vizionarea de filme, ascultarea muzicii preferate sau comunicarea cu prietenii. ONIKUMA X11 este alegerea perfectă pentru divertisment complet!

Onikuma/X11P-RGB/5

Conversații clare și clare

Nimic nu face mai ușor să vă faceți prieteni decât conversațiile în care vocea dvs. este clară și inteligibilă. Microfonul echipat în căștile X11 are încorporată o funcție de anulare a zgomotului, eliminând zgomotul de fond și asigurând conversații neîntrerupte. Prietenii dvs. vă vor auzi fiecare cuvânt la o calitate excelentă – calitatea fiabilă a sunetului este fundamentul conversațiilor.

Onikuma/X11P-RGB/3

Conținutul setului

  • Căști cu microfon
  • Instrucțiuni
  • Adaptor
  • Urechi de pisică – 1 pereche
Marca ONIKUMA
Model X11
Culoare Roz
Timp de încărcare 2 ore
Timp de funcționare >5 ore
Versiunea Bluetooth 5.0
Distanța 10m