Căști de gaming Havit H2035U RGB (alb)

33,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști pentru jocuri Havit H2035U

Asigură imersiunea și confortul la care visezi în timpul următoarei tale experiențe de joc. Căștile pentru jocuri Havit H2035U dispun de drivere mari de 50 mm pentru a oferi un sunet surround 3D de înaltă calitate. Sunt, de asemenea, extrem de confortabile, cu cupele pentru urechi care se rotesc la 90°. De asemenea, se remarcă prin retroiluminarea RGB elegantă și colorată.

Confortabile la utilizare

Petreceți adesea ore lungi jucând jocuri? H2035U va fi alegerea perfectă pentru tine! Căștile moi se așează perfect pe urechi și, de asemenea, le puteți roti cu 90° pentru a atârna căștile în jurul gâtului, de exemplu. Banda reglabilă pentru cap vă permite să adaptați în mod optim dispozitivul la forma capului dumneavoastră. De remarcat, de asemenea, iluminarea RGB, care conferă căștilor un caracter de gaming original.

Nivel ridicat de imersiune

Doriți să vă cufundați și mai mult în joc? Căutați un nivel ridicat de imersiune? Căștile H2035U nu vă vor dezamăgi. Echipate cu drivere de 50 mm de calitate excelentă, acestea pot oferi un sunet surround 3D clar și uimitor. Acum îți poți auzi cu ușurință adversarii și nu vei fi luat prins cu garda jos. Cu Havit, le vei arăta rivalilor tăi cine este șeful!

Microfon omnidirecțional

Dacă vă place să jucați jocuri online, știți cât de importantă este comunicarea. Havit te ajută să te ocupi de asta! Căștile oferă un microfon omnidirecțional de înaltă sensibilitate care îți captează perfect vocea. De asemenea, acesta oferă un sunet de înaltă calitate. Astfel, puteți vorbi liber cu prietenii, puteți face schimb de comentarii despre joc și puteți avertiza membrii echipei dvs. cu privire la dușmanii care îi pândesc în față.

Specificații

Producător Havit
Model H2035U
Culoare Alb
Transductor 50 mm
Impedanță 32Ω
Sensibilitate 99 dB
Răspuns în frecvență 20 Hz – 20 kHz
Microfon 4 x 1,5 mm
Curent de funcționare 135 mA
Lungime cablu 2,2 m
Conector 7.1 USB

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>