Căști de gaming Havit H2030S

32,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști pentru jocuri Havit H2030S

Asigură un nivel ridicat de imersiune și bucură-te de o calitate excelentă a sunetului. Căștile de gaming Havit H2030S sunt echipate cu drivere de 50 mm și sunt extrem de confortabile. Microfonul detașabil vă permite să comunicați liber cu alți gameri, iar conectorul de 3,5 mm vă permite să conectați dispozitivul nu numai la computer, ci și, de exemplu, la o consolă PlayStation 4 sau XBOX.

Sunet de înaltă calitate

Cufundați-vă în joc și auziți perfect fiecare detaliu. Driverele magnetice de 50 mm garantează o calitate uimitoare a sunetului și detalii bogate. Căștile se mândresc, de asemenea, cu o distorsiune scăzută pentru un sunet clar și natural. Auziți pașii inamicilor care se apropie și nu vă lăsați luat prin surprindere – cu Havit, le veți arăta rivalilor cine este șeful!

Design ergonomic

Bucură-te de o utilizare confortabilă chiar și în timpul unui joc prelungit. Căștile sunt echipate cu o carcasă realizată din aliaj de aluminiu de 3 mm. Acest lucru le face să fie extrem de ușoare, dar durabile. De asemenea, nu exercită o presiune neplăcută. Pernuțele moi pentru urechi sunt realizate din materiale plăcute la atingere, care se potrivesc perfect în jurul urechilor și izolează sunetele externe, astfel încât vă puteți concentra complet asupra jocului.

Microfon detașabil

Dacă jucați des jocuri online, știți că lipsa unei comunicări adecvate poate deraia efectiv planurile întregii echipe. Havit vă poate ajuta să evitați acest lucru! Căștile H2030S sunt echipate cu un microfon care vă va înregistra perfect vocea. Datorită designului său flexibil, îi puteți ajusta cu ușurință poziția pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Nu aveți nevoie de microfon pe moment? Îl puteți deconecta pur și simplu, astfel încât să nu vă deranjeze.

Specificații

Producător Havit
Model H2030S
Culoare Negru
Transductor 50 mm
Impedanță 24Ω
Sensibilitate 116 dB
Răspuns în frecvență 20 Hz – 20 kHz
Microfon 6 x 2,7 mm
Sensibilitatea microfonului -42 dB
Lungime cablu 1,7 m
Conector 3,5 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>