Căști de gaming Havit Fuxi H1 2.4G (roz)

152 lei

28 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști de gaming Havit Fuxi H1 2.4G (roz)

Duceți-vă jocurile la următorul nivel. Căștile de gaming Havit Fuxi H1 garantează un sunet de înaltă calitate datorită driverelor de 40 mm. Microfonul omnidirecțional vă va permite să discutați confortabil cu alți gameri, în timp ce designul ergonomic asigură cel mai înalt nivel de confort în timpul utilizării. Căștile sunt perfecte pentru un gameplay dinamic datorită latenței ultra-joase. Le puteți conecta la dispozitivul compatibil în 3 moduri și au o durată de viață de până la 24 de ore.

12Havit/Fuxi-H1-pink/1

Calitate superioară a sunetului

Cufundă-te în jocurile tale preferate. Căștile sunt prevăzute cu drivere de 40 mm pentru o armonie perfectă și un sunet clar și detaliat. Iar cu sunetul stereo surround de înaltă calitate, vei putea auzi cu ușurință fiecare mișcare a adversarului tău – ca să nu fii surprins!

12Havit/Fuxi-H1-pink/7

Rămâneți conectat

Comunicați liber cu ceilalți membri ai echipei și planificați-vă strategia înainte de următorul joc. Căștile sunt prevăzute cu un microfon omnidirecțional care vă captează perfect fiecare cuvânt. În plus, designul său flexibil face ca acesta să fie ușor de adaptat la nevoile dvs.

12Havit/Fuxi-H1-pink/2

Modalități multiple de conectare

Folosiți căștile în modul în care doriți. Există până la 3 moduri de conectare a căștilor. Puteți conecta în mod convenabil căștile la un dispozitiv compatibil în banda de 2,4 GHz sau puteți utiliza modulul Bluetooth. Acestea oferă un semnal fiabil și stabil, fără interferențe, până la 10 m. De asemenea, este posibil să le conectezi la dispozitivul tău cu ajutorul unui cablu USB-C.

12Havit/Fuxi-H1-pink/8

Latență foarte redusă

Căștile au fost concepute cu gândul la gameri. Acestea dispun de un cip Broadcom special și oferă o latență extrem de scăzută de doar 24 ms. Astfel, te poți bucura de o sincronizare video și audio perfectă. Cufundă-te în jocurile tale preferate și nu-ți lăsa adversarul să te ia prin surprindere!

12Havit/Fuxi-H1-pink/5

Conceput pentru confortul dumneavoastră

Acum puteți juca oricât de mult timp doriți – nu trebuie să vă faceți griji cu privire la disconfort sau oboseală chiar și în timpul utilizării prelungite. Designul ergonomic al căștilor oferă un confort de neegalat. Căștile moi sunt realizate din material prietenos cu pielea și se potrivesc perfect în jurul urechilor, fără a exercita o presiune inconfortabilă. De asemenea, se remarcă și banda de cap reglabilă, pe care o puteți ajusta cu ușurință în funcție de nevoile dvs.

12Havit/Fuxi-H1-pink/9

Până la 24 de ore de funcționare

Folosiți căștile în mod confortabil pe tot parcursul zilei. Fuxi H1 este echipat cu o baterie puternică de 400 mAh pentru o durată de viață lungă. Căștile rezistă până la 24 de ore atunci când folosiți o conexiune Bluetooth sau până la 20 de ore atunci când folosiți o conexiune de 2,4 GHz. Doriți să folosiți căștile fără să vă faceți griji că se descarcă brusc în timpul unui meci important? Folosiți cablul USB și folosiți-le fără restricții!

12Havit/Fuxi-H1-pink/3

Producător Havit
Model Fuxi-H1
Culoare Roz
Traductoare 40 mm
Impedanță 17Ω±15%
Sensibilitate 106±3 dB
Răspuns de frecvență 20Hz-20kHz
Microfon Ø6,0 x 2,7 mm
Sensibilitatea microfonului -42±3 dB
Gamă 10 m
Conexiune 2.4GHz + BT + cablu audio
Tip de baterie Litiu
Capacitatea bateriei 400 mAh / 3,7 V
Timp de funcționare Bluetooth: până la 24 de ore
2.4GHz: până la 20 de ore