Căști de gaming fără fir Blitzwolf AA-ER6, Bluetooth 5.2, RGB, microfon

35,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști de gaming fără fir Blitzwolf AA-ER6

Duceți-vă jocurile la un nou nivel. Căștile Blitzwolf AA-ER6 sunt dotate cu drivere dinamice de 40 mm, astfel încât pot oferi o calitate excelentă a sunetului, indiferent dacă vă jucați sau ascultați muzică. De asemenea, au un microfon detașabil și iluminare din spate RGB colorată. Acestea vă permit să redați muzică în 3 moduri – de pe un card TF, de pe un dispozitiv conectat prin intermediul unui cablu AUX și prin Bluetooth 5.2.

Sunet fantastic

Acceptați invitația la un adevărat festin muzical. Căștile AA-ER6 au încorporate drivere dinamice de 40 de milimetri care oferă un câmp sonor larg, bas puternic și profund și o bogăție impresionantă de detalii. Astfel, vă puteți redescoperi melodiile preferate sau vă puteți oferi o experiență de joc și mai captivantă. Nu vă lăsați surprins și doborâți un alt record!

Nu mai puțin de 3 moduri de conectare

Vă puteți conecta la căști în 3 moduri. De exemplu, puteți conecta la ele dispozitivul ales de dvs. prin intermediul unui cablu AUX. AA-ER6 vă permite, de asemenea, să redați muzică de pe un card TF – trebuie doar să vă încărcați melodiile preferate pe acesta. Doriți cea mai mare libertate de mișcare? Conectați-vă la căști fără fir! Bluetooth 5.2 îți permite să te bucuri de o transmisie stabilă, de împerechere rapidă și de latență redusă.

Lumina de fundal colorată

Căștile dispun, de asemenea, de iluminare din spate RGB colorată pentru un aspect modern, de gaming. Acest lucru le va face să se potrivească perfect cu echipamentul tău de gaming! De asemenea, sunt disponibile mai multe efecte interesante – încercați-le pe toate și găsiți setarea perfectă pentru dumneavoastră!

Design ergonomic

Uitați de disconfort sau dureri de urechi – chiar și în timpul jocurilor prelungite. Căștile au un design ergonomic inteligent și se așează perfect în urechi, fără a le apăsa. Mai mult, pernuțele pentru urechi ale AA-ER6 sunt acoperite cu un material prietenos cu pielea, dar durabil. Nu vă fie teamă să le deteriorați! De remarcat, de asemenea, designul pliabil al căștilor, care le face mult mai ușor de depozitat și de transportat.

Durată lungă de viață a bateriei

Acum puteți folosi căștile toată ziua fără probleme. Modelul AA-ER6 este echipat cu o baterie de 400 mAh, care asigură până la 45 de ore de funcționare la o singură încărcare. În modul standby, produsul va rezista până la 400 de ore! În plus, aproximativ 2,5 ore sunt suficiente pentru a încărca căștile.

Microfon detașabil

Dacă jucați des jocuri online, știți cu siguranță cât de important poate fi să comunicați eficient cu ceilalți jucători. Căștile AA-ER6 sunt echipate cu un microfon de înaltă calitate, care vă va înregistra perfect vocea. Acum puteți contacta cu ușurință alți membri ai echipei și îi puteți avertiza de pericol! Mai mult, dacă nu aveți nevoie de microfon pentru o perioadă de timp, îl puteți detașa pur și simplu.

Inclus

  • Căști
  • Cablu USB-C
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Blitzwolf
Model AA-ER6
Culoare Negru
Bluetooth 5.2
Raza de acțiune Până la 10 m
Întârziere Aprox. 50 ms
Transductor 40 mm
Capacitatea bateriei 400 mAh
Timp de convorbire aprox. 45 h
Timp de redare muzică aprox. 45 h
Timp de funcționare în modul standby aprox. 400 h
Timp de încărcare aprox. 2,5 h
Putere de încărcare 1,5 W (5 V / 300 mA)
Interfață de încărcare USB-C
Microfon Da
Iluminare de fundal RGB Da
Material ABS
Greutate 260 g
Dimensiuni 230 x 70 x 230 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>