Căști de gaming EKSA E5000 Pro

265 lei

15 în stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști de gaming EKSA E5000 Pro

Asumați-vă rolul de erou al titlului dvs. preferat cu căștile EKSA E5000 Pro. Căștile pentru jocuri oferă sunet surround 7.1 și drivere duble pentru un sunet impresionant și bogat în detalii. În plus, acestea oferă 2 moduri (Muzică, Joc), astfel încât să puteți personaliza performanța lor în funcție de nevoile dvs. Mai mult, microfoanele duble elimină zgomotul ambiental și vă înregistrează cu precizie vocea, iar compatibilitatea largă vă permite să conectați EKSA E5000 Pro la o varietate de dispozitive. De asemenea, se remarcă prin operarea simplă și designul ergonomic. Printre altele, veți găsi cabluri cu ajutorul cărora puteți conecta căștile la echipamentele corespunzătoare.

EKSA/E5000Pro/3

Sunet surround 7.1

Căștile oferă o experiență sonoră excepțională datorită sistemului SoundBase 7.1. Acest lucru se traduce prin tonuri de bas profunde și un câmp sonor mai larg, permițându-vă să auziți pașii inamicului care se apropie, focurile de armă, exploziile și vehiculele care se apropie. Notă: efectul 7.1 nu este disponibil cu un cablu de 3,5 mm. Folosiți un cablu USB-C sau USB-A în acest scop.

EKSA/E5000Pro/1

Drivere duble pentru un sunet mai bun

Căștile utilizează drivere duble: cu o cameră pentru bas și o a doua cameră pentru medii și înalte. Acest aranjament oferă o experiență de imersiune mai bună și previne distorsiunea. Personalizați sunetul cu ajutorul canalului EKSA DualPro – pentru a reduce distorsiunea, pentru a accentua basul sau pentru a obține medii și înalte mai bogate. Ca urmare, vă puteți bucura de un sunet excelent care vă va facilita localizarea adversarului și vă va oferi o cale spre victorie.

EKSA/E5000Pro/8

Sistem cu două microfoane

EKSA E5000 Pro utilizează un sistem dual-mic. Acest lucru înseamnă că căștile sunt echipate cu un microfon pentru conversații și un microfon cu anulare a zgomotului. Ca urmare, vocea dvs. este înregistrată cu acuratețe – puteți fi sigur că interlocutorul dvs. vă poate auzi. Între timp, tehnologia ENC elimină până la 99,8% din zgomotul ambiental, amplificând în același timp vocea dvs. în timpul conversațiilor. În plus, microfonul poate fi detașat în orice moment, dacă nu aveți nevoie de el. Setul include, de asemenea, un paravânt pe care îl puteți atașa cu ușurință la microfon.

EKSA/E5000Pro/7

2 moduri de funcționare

Muzică, jocuri – EKSA E5000 Pro este perfect pentru ambele situații. Cu ajutorul butonului dedicat de pe cască, puteți alege dintre 2 moduri de funcționare. Pentru a asculta muzică, setați modul Muzică și bucurați-vă de sunet stereo 3D. Modul Joc, pe de altă parte, oferă un sunet surround 7.1 pentru un nivel mai ridicat de imersiune. Alege opțiunea potrivită pentru tine!

EKSA/E5000Pro/2

Compatibil

Un alt avantaj al modelului EKSA E5000 Pro este compatibilitatea sa largă. Căștile funcționează cu PC-uri, laptopuri, smartphone-uri, PS4/5, Xbox și Nintendo Switch. În plus, sunt incluse cabluri audio de 3,5 mm către USB-C, USB-C către USB-C și USB-C către USB-A pentru a conecta căștile la echipamentul ales de tine.

EKSA/E5000Pro/9

Convenabil

Joacă-te la jocurile tale preferate fără să te simți obosit. Căștile folosesc căști din piele proteică de înaltă calitate EKSA CloudSoft din piele proteică, ceea ce le face moi și non-iritante. Mai mult, spuma cu memorie oferă un confort de neegalat și nu provoacă o presiune incomodă. Căștile acoperă complet urechile, iar banda de cap reglabilă vă permite să personalizați E5000 Pro pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale. Drept urmare, le puteți utiliza confortabil pentru perioade lungi de timp.

EKSA/E5000Pro/6

Ușor de utilizat

Cu EKSA E5000 Pro, cele mai importante funcții sunt la îndemâna dumneavoastră. Una dintre căști a fost dotată cu un panou de control, de unde puteți ajusta funcționarea acesteia la nevoile dumneavoastră. Cu ajutorul butoanelor dedicate, puteți regla volumul, dezactiva microfonul, seta modul de funcționare și activa/dezactiva lumina verde de fundal.

EKSA/E5000Pro/4

Inclus

 • căști
 • microfon
 • protecție împotriva vântului pentru microfon
 • husă
 • manual de utilizare
 • cablu audio de 3,5 mm la USB-C
 • Cablu audio USB-C la USB-C
 • Cablu prelungitor de la USB-C (femelă) la USB (mascul)
Producător EKSA
Model E5000 Pro
Culoare negru
Diametrul traductorului 50 mm
Impedanță 55 Ω ± 15% (căști)
Sensibilitate 112 dB ± 3 dB (căști), -42 ± 3 dB (microfon)
Răspuns în frecvență 20 Hz – 20 kHz
Microfoane unidirecțional pentru apeluri și omnidirecțional cu funcție ENC