Căști de gaming Edifier HECATE G5BT (negru)

393,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști de gaming Edifier HECATE G5BT (negru)

Apreciați soluțiile wireless? Alegeți căștile de gaming Edifier HECATE G5BT și bucurați-vă de un confort ridicat și de o latență scăzută de 45 ms. Driverele de 40 de milimetri oferă un sunet de înaltă calitate, iar microfonul cu ENC îmbunătățește comunicarea. Căștile G5BT asigură până la 40 de ore de funcționare fără fir, cu un plus de iluminare de fundal RGB.

Sincronizarea perfectă a imaginii și a sunetului

Căștile Edifier HECATE G5BT sunt alegerea perfectă pentru fanii jocurilor dinamice, deoarece căștile se laudă cu o latență extrem de scăzută, de 45 ms. Pentru aceasta folosesc un cip de gaming PixArt de înaltă calitate, care reduce latența cu 25% față de căștile de gaming obișnuite.

Ascultați fiecare detaliu

Căștile G5BT sunt echipate cu drivere din titan de 40 de milimetri care oferă bas dinamic și înalte clare. Sunetul de înaltă calitate contribuie la o imersiune sporită în timpul jocurilor și vă asigură că puteți auzi fiecare mișcare și pas al adversarului. Important este faptul că aceste căști sunt, de asemenea, certificate Hi-Res Audio.

Comunicare eficientă

Edifier HECATE G5BT dispune de un microfon compatibil ENC, care asigură o calitate excelentă a vocii și reduce eficient zgomotul ambiental cu până la 90%. Momentan nu folosiți microfonul? Datorită designului său, îl puteți depozita la nevoie și vă puteți bucura de și mai mult confort.

Retroiluminare RGB

Doriți să vă condimentați stațiile de joc? Căștile de gaming Edifier HECATE G5BT sunt modalitatea perfectă de a face acest lucru. Acestea au fost echipate cu iluminare de fundal RGB, care se îmbină perfect cu designul căștilor și poate oferi o sursă de lumină interesantă în timpul unei sesiuni de gaming pe timp de noapte.

Durată lungă de funcționare și două moduri de conectare

Bucurați-vă de conectivitatea Bluetooth 5.0 fără să vă faceți griji cu privire la golirea bruscă a hardware-ului. Căștile au o baterie de 800 mAh care asigură până la 40h de funcționare fără iluminare de fundal și 17h de funcționare cu iluminare de fundal. De asemenea, puteți utiliza cablul AUX de 3,5 mm pentru a vă conecta la laptop, calculator sau ipad.

Funcțional și confortabil

Căștile au butoane practice, astfel încât să puteți regla cu ușurință volumul, să activați sau dezactivați iluminarea de fundal RGB sau să comutați între modurile Joc / Muzică. La confort contribuie, de asemenea, banda de cap reglabilă, cupele pentru urechi cu spumă cu memorie de formă și designul pliabil pentru o depozitare ușoară.

Inclus

  • Căști
  • Cablu de încărcare
  • Cablu audio
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Edifier
Model G5BT
Versiunea Bluetooth 5.0
Transductor 40 mm
Răspuns de frecvență 20 Hz – 40 KHz
Profiluri Bluetooth A2DP / AVRCP / HFP / HSP
Raza de acțiune Bluetooth Aprox. 10 m

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>