Căști de gaming Edifier HECATE G4 S (negru)

435,00 lei

35 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști de gaming Edifier HECATE G4 S (negru)

Transportați-vă în lumea virtuală a jocurilor și bucurați-vă de o imersiune și mai mare. Căștile de gaming Edifier se remarcă prin latența lor ultra-redusă (15 ms) și se conectează la dispozitivul compatibil în 2 moduri. Mai mult, acestea oferă o conexiune stabilă, fără interferențe. Acestea oferă o calitate excelentă a sunetului și o durată lungă de funcționare. În plus, acestea garantează un confort de neegalat datorită designului ergonomic, în timp ce microfonul omnidirecțional este responsabil pentru calitatea ridicată a apelurilor.

2 moduri de conectare

Căștile funcționează fără fir pentru o utilizare convenabilă. Le puteți conecta la un dispozitiv compatibil în 2 moduri. Versiunea Bluetooth 5.2 asigură o transmisie stabilă a semnalului până la 10 m. Pe de altă parte, cu 2.4G, trebuie conectat un receptor mini USB/USB-C la dispozitiv.

Mai multă imersiune

Imersați-vă și mai mult în lumea jocurilor! Căștile Edifier G4 S oferă o latență scăzută de 45 ms (Bluetooth) sau 15 ms (2.4G). Astfel, vă puteți bucura de o sincronizare video și audio perfectă, indiferent dacă vă jucați jocuri sau vizionați filme.

Sunet bogat în detalii

Căștile G4 S sunt echipate cu drivere magnetice de 40 mm care oferă bas profunzime și frecvențe înalte și medii clare și plăcute. În plus, efectul H+ vă va permite să auziți pașii unui inamic care se apropie sau focurile de armă din depărtare – acum vă puteți învinge adversarii cu ușurință.

Microfon omnidirecțional

Bucurați-vă de conversații de înaltă calitate cu alți jucători! Căștile de gaming Edifier G4 S dispun de un microfon omnidirecțional care îți captează cu precizie vocea, astfel încât poți fi sigur că interlocutorii tăi te aud perfect. În plus, puteți detașa microfonul în orice moment când nu îl utilizați.

Design ușor și ergonomic

Căștile Edifier sunt ușoare (270 g) și au un design ergonomic, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la oboseală sau disconfort. În plus, căștile se potrivesc perfect în jurul urechilor tale. De asemenea, acestea sunt căptușite cu material moale și prietenos cu pielea.

Baterie de lungă durată

Edifier G4 S sunt echipate cu o baterie de 750 mAh, ceea ce se traduce prin până la 48 de ore de utilizare. În plus, conexiunea 2.4G consumă mai puțină energie. De asemenea, este inclus un cablu USB la USB-C pentru o încărcare ușoară. După aproximativ 2 h vor fi gata să lucreze din nou.

Compatibilitate largă

Nu vă temeți de problemele de compatibilitate! Căștile de gaming Edifier G4 S funcționează cu dispozitivele care acceptă Bluetooth 5.2 sau care au porturi USB/USB-C. Așadar, le poți conecta cu succes la smartphone, tabletă, PS4/5, Nintendo Switch sau PC.

Design bine gândit

Nu veți avea nicio problemă în operarea căștilor. Există butoane pe unul dintre ele, cu ajutorul cărora poți personaliza funcționarea G4 S în funcție de nevoile tale. Răspundeți/respingeți convenabil la apeluri, puneți pe pauză/reîncepeți redarea, selectați modurile etc. În plus, căștile sunt echipate cu iluminare de fundal roșie pentru o notă de gaming. Le puteți opri în orice moment prin apăsarea dublă a butonului corespunzător.

Incluse

  • căști
  • microfon
  • mini-receptor USB/USB-C
  • cablu de încărcare USB la USB-C
  • manual de utilizare

Specificații:

Producător Edifier
Model G4 S
Culoare negru
Conexiune Bluetooth, adaptor 2.4G (USB-C/USB)
Versiunea Bluetooth 5.2
Protocoale Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Raza de acțiune a Bluetooth 10 m
Timp de redare Bluetooth: 20 h (cu iluminare din spate), 46 h (fără iluminare din spate); 2.4G: 17 h (cu iluminare din spate), 46 h (fără iluminare din spate)
Capacitatea bateriei 750 mAh
Port de încărcare USB-C
Tensiune de intrare 5V
Timp de încărcare aprox. 2 h
Nivel de latență Bluetooth: 45 ms, 2.4G: 15 ms
Codec audio SBC
Diametrul traductorului 40 mm
Impedanță 32 ꭥ
Sensibilitate 98 dB
Răspuns în frecvență 20 Hz – 20 kHz
Microfon detașabil, omnidirecțional
Sensibilitatea microfonului -42±3dB
Greutate 270 g
Dimensiuni 186 x 90 x 195 mm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}