Căști de gaming Edifier HECATE G2BT (roșu)

220,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști de gaming Edifier HECATE G2BT (roșu)

Asigură-te că ești echipat cu echipamentul potrivit în timp ce te pregătești pentru o experiență de joc energică. Căștile Edifier G2BT sunt un must-have pentru orice gamer! Driverele de 40 de milimetri oferă un sunet clar ca bună ziua, în timp ce microfonul high-end vă permite să comunicați liber cu colegii de echipă. Retroiluminarea RGB ajută la crearea unei vibrații de gaming, iar conectivitatea Bluetooth 5.2 asigură o transmisie fiabilă. Produsul este compatibil pe scară largă, extrem de ușor și poate funcționa până la 36 de ore.

Transformați-vă într-un ascultător

Permiteți-vă să vă cufundați complet în lumea jocurilor cu căștile G2BT. Driverele dinamice de 40 mm oferă un sunet cristalin și vă vor surprinde cu basul puternic și detaliile bogate. În plus, căștile acceptă două moduri – Game și Music – astfel încât sunt perfecte pentru orice ocazie!

Rămâneți în contact cu jucătorii dvs.

Vrei să te implici în joc și să creezi tacticile perfecte cu membrii echipei tale? Microfonul din G2BT îți va permite să faci exact asta! Vocea dvs. va fi înregistrată cu precizie, iar tehnologia de anulare a zgomotului ENC elimină zgomotul de fond inutil, astfel încât nu veți fi distras.

Câștigați în stil

Creați o atmosferă de gaming unică cu căștile Edifier. Modelul G2BT dispune de retroiluminare RGB, care se adaugă la atracția estetică a hardware-ului. Aveți libertatea de a alege culoarea dorită din numeroasele sugestii disponibile. Banda reglabilă pentru cap vă permite să personalizați echipamentul în funcție de nevoile dvs. individuale. Funcționalitatea, designul uimitor și confortul sunt caracteristicile căștilor de gaming.

Uitați de limitări

Vă este teamă că căștile dvs. se vor descărca în timpul unui joc important? Nu vă temeți! G2BT dispune de o baterie puternică reîncărcabilă care permite hardware-ului să funcționeze continuu timp de 36 de ore (dacă lumina de fundal RGB este dezactivată) sau 24 de ore (când se folosește lumina de fundal). Timpul necesar pentru a încărca căștile este de aproximativ 2 ore. Este inclus un cablu USB pentru a alimenta echipamentul cu energie.

Și mai multă comoditate

În funcție de tipul de divertisment pentru care aveți chef, puteți alege în mod convenabil modul căști din două opțiuni: Muzică și Joc. G2BT suportă tehnologia Bluetooth 5.2 și dispune de un cip PixArt, astfel încât vă veți bucura de o conexiune fiabilă și de o latență scăzută de 40 ms. Vei reacționa întotdeauna rapid la mișcările adversarului și nu vei fi prins cu garda jos!

Design sofisticat

Un mare avantaj al căștilor G2BT este greutatea lor redusă – cântăresc doar aproximativ 180 g. Acest lucru înseamnă că le puteți purta confortabil pentru perioade lungi de timp fără a suferi efecte negative. Căștile moi se înfășoară eficient în jurul urechilor tale, asigurându-ți un confort total. Materialul din care sunt confecționate este plăcut la atingere și prietenos cu pielea.

Compatibilitate largă

Căștile Edifier G2BT sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor populare. Ele funcționează cu smartphone-uri, tablete, laptopuri și console de jocuri. Le puteți utiliza cu orice hardware. În plus, butoanele asigură ușurința și confortul utilizării. Răsfățați-vă cu confortul pe care vi-l oferă G2BT!

Sunt incluse:

  • Căști
  • Cablu de încărcare
  • Autocolant x3
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Edifier
Nume G2BT Căști de jocuri Bluetooth cu latență redusă G2BT
Model G2BT
Versiunea Bluetooth 5.2
Profiluri Bluetooth HFP, A2DP, AVRCP, HSP
Raza de acțiune până la 10 m
Traductoare 40 mm
Impedanță 32Ω
Codecuri audio SBC
Intrare 5V / 500 mA
Răspuns de frecvență 20Hz-20kHz
Sensibilitate 94dB
Timp de încărcare Aproximativ 2 ore
Timp de funcționare Aproximativ 24 de ore (lumina de fundal pornită)
Aproximativ 36 de ore (lumina de fundal oprită)
Greutate 180 g
Dimensiuni 173 x 183 x 88 mm
Culoare Roșu

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>