Căști de gaming Edifier HECATE G2 SE (negru)

39 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști de gaming Edifier HECATE G2 SE

Edifier G2 SE sunt niște căști versatile, care vor funcționa bine nu doar atunci când ascultați muzică, ci și atunci când jucați jocuri dinamice sau participați la o întâlnire online. Driverele de 50 mm oferă un sunet de înaltă calitate și o imersiune mai profundă, în timp ce microfonul cu condensator detașabil vă permite să comunicați liber cu ceilalți. Datorită cupele moi pentru urechi, vă puteți bucura de o utilizare confortabilă. De asemenea, căștile au un aspect excepțional de elegant.

Cufundați-vă în joc

Cu Edifier în propria cameră, vă veți simți ca și cum ați fi în centrul emoției. Căștile G2 SE dispun de drivere NdFeb de 50 de milimetri de ultimă generație, ceea ce le permite să ofere o calitate superbă a sunetului de înaltă definiție. Sunetul clar ca cristalul, detaliile bogate și basul puternic și profund vă vor cufunda și mai mult în joc. Adversarii tăi nu te vor mai surprinde!

Proiectate pentru confortul tău

Bucurați-vă de confort chiar și în timpul unui joc prelungit și nu vă faceți griji cu privire la durerile de urechi. Căștile G2 SE au un design ergonomic și oferă un confort de neegalat. Cântărind doar 232 g, acestea dispun de cupe moi pentru urechi, care pot fi îndepărtate cu ușurință și apoi curățate sau înlocuite. Acum poți să te joci cât de mult timp dorești fără să obosești!

Microfon detașabil

Joci des jocuri online? Sau intenționați să participați la întâlniri și prelegeri online? Căștile Edifier G2 SE vor fi perfecte pentru dumneavoastră! Acestea sunt echipate cu un microfon cu condensator electret omnidirecțional de 6 mm cu protecție împotriva vântului pentru a vă înregistra perfect vocea și a vă asigura că toată lumea vă poate auzi perfect. Când nu ai nevoie de el, îl poți deconecta pur și simplu pentru a nu te deranja.

Ușor de utilizat

Căștile sunt incredibil de ușor de utilizat. Sistemul plug&play înseamnă că trebuie doar să le conectați la computer – nu este nevoie să pierdeți timp cu o configurare complicată. În plus, telecomanda încorporată în cablu oferă acces convenabil la unele dintre cele mai importante funcții. Puteți regla cu ușurință volumul sau activa/dezactiva microfonul. În set veți găsi, de asemenea, un cablu de distribuție suplimentar de 3,5 mm.

Compatibilitate largă

Nu contează ce echipament folosiți cel mai des – cu Edifier vă puteți bucura de un sunet de înaltă calitate în aproape orice situație. Căștile G2 SE sunt compatibile cu Android și iOS. Ele funcționează fără probleme cu computerele, PlayStation 4, smartphone-urile și alte dispozitive care au fost echipate cu o interfață audio de 3,5 mm și pot fi utilizate împreună cu placa de sunet GS02. Jucați jocuri pe consolă, participați la întâlniri online cu laptopul și ascultați muzică pe telefon – acum aproape nimic nu vă mai limitează!

Inclus

  • Căști
  • Microfon cu capac de protecție împotriva vântului
  • Cablu de separare de 3,5 mm (0,7 m)
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Edifier
Model G2 SE
Culoare Negru
Transductor 50 mm
Răspuns în frecvență 20 Hz – 20 kHz
Impedanță 32Ω
Sensibilitate 101 dB
Microfon Omnidirecțional
Sensibilitatea microfonului -38 dB ±3 dB
Conector 3,5 mm
Lungime cablu 1,3 m
Greutate 232 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>