Căști de gaming Dareu EH416s Jack 3.5mm (negru)

58,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști pentru jocuri Dareu EH416s

Dareu EH416s sunt căști de gaming elegante care vă permit să auziți perfect fiecare adversar și să reacționați instantaneu la mișcările acestuia. Designul ergonomic și greutatea redusă înseamnă că le puteți purta ore întregi fără disconfort. Produsul este dotat cu un conector TRRS de 3,5 mm pentru a asigura compatibilitatea sa largă cu numeroase dispozitive. Microfonul pliabil vă permite să comunicați liber cu alți jucători

Nu vă lăsați adversarul să vă ia prin surprindere

Un difuzor de înaltă calitate de 50 mm este responsabil pentru calitatea fantastică a sunetului. Acesta oferă un bas îmbunătățit și un sunet natural și clar, astfel încât să puteți auzi clar pașii adversarilor care se furișează. Astfel, vei putea să le localizezi cu precizie locația și să le anticipezi atacul, asigurându-ți victoria.

Jucați ore întregi fără să vă simțiți inconfortabil

Cupele căștilor sunt realizate din material care nu afectează pielea. Drept urmare, se potrivesc perfect pe urechi și revin instantaneu la forma lor inițială – chiar și după perioade lungi de purtare. În același timp, acestea nu exercită o presiune prea mare. Căștile sunt, de asemenea, foarte ușoare, astfel încât oferă confortul la care visați.

Comunicare liberă cu alți jucători

Căștile au un microfon practic, care poate fi îndoit la 360° în orice direcție. Acesta înregistrează perfect vocea umană, astfel încât puteți planifica fără probleme tactica următorului joc cu ceilalți membri ai echipei. În plus, reducerea zgomotului și o plasă specială rezistentă la vânt vă permit să vorbiți liber în aproape orice condiții.

Design robust și iluminare pentru jocuri

Designul bine gândit al căștilor le face atât elegante, cât și robuste. Banda dublă pentru cap cu elemente metalice este rezistentă la deteriorări și incredibil de durabilă. Culoarea neagră și finisajul mat conferă produsului un aer simplu, dar elegant.

Specificații

Producător Dareu
Model

EH416s

Putere nominală 10 mW
Răspuns de frecvență 20Hz-20kHz
Conectori 3,5 mm TRRS
Impedanță 1KHz/32Ω
Sensibilitate 108dB±3dB
Tensiune de alimentare 5V±0,5V
Diametrul difuzorului 50 mm
Sensibilitatea microfonului -42±3dB
Raportul S/N al microfonului 60 dB sau mai mult
Direcționalitatea microfonului Omnidirecțional
Impedanța de ieșire a microfonului 2,2KΩ
Dimensiunile microfonului (diametru x înălțime) 6×2,7 mm
Tensiunea de funcționare a microfonului DC 1-10 V
Răspunsul în frecvență al microfonului 100-10 000 Hz

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>