Căști cu fir XO EP28 in-ear (cu fir) (verde)

10,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști cu fir XO EP28 in-ear (cu fir) (verde)

Căștile intraauriculare XO EP28 oferă o calitate excelentă a sunetului, datorită difuzoarelor de 14 milimetri. În plus, designul ergonomic este responsabil pentru confortul de lungă durată, iar microfonul încorporat vă permite să vorbiți la telefon. Iar telecomanda integrată în cablu vă permite să gestionați în mod convenabil apelurile primite și playerul de muzică.

Calitate excelentă a sunetului

Căștile XO EP28 oferă un sunet de calitate HiFi, astfel încât vă puteți bucura de detalii bogate și de un sunet cristalin. Mai mult, acestea oferă bas profund și dispun de drivere de 14 mm.

Microfon încorporat

Căștile XO au un microfon încorporat, astfel încât puteți efectua confortabil apeluri la telefon. În plus, telecomanda integrată în cablu vă permite să răspundeți/respingeți/încheiați apelurile și să controlați playerul de muzică, pentru un plus de confort. Nu mai trebuie să vă întindeți mâna după smartphone, acum aveți acces la cele mai importante informații la îndemână.

Confort de lungă durată

Nu vă faceți griji cu privire la disconfort sau oboseală în timpul utilizării prelungite a EP28. Căștile se disting prin designul lor ergonomic, astfel încât se potrivesc perfect în urechi, permițându-vă să ascultați melodiile și podcast-urile preferate pentru perioade lungi de timp.

Specificații:

Producător XO
Model EP28
Culoare verde
Diametrul traductorului 14 mm
Sensibilitate -47 ± 5 dB
Răspuns în frecvență 20~10000 Hz
Material TPE
Port 3,5 mm
Putere 3 mW
Impedanță 32 ꭥ
Greutate aproximativ 12 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}