Căști cu fir, intraauriculare XO S31 (alb)

23,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști cu fir, intraauriculare XO S31 (alb)

Căștile cu fir de la XO vă vor permite să vă experimentați melodiile preferate într-un mod nou. Modelul S31 este echipat cu drivere de 10 milimetri care vă vor face să vă simțiți ca într-o sală de concert, oriunde. Echipamentul asigură reducerea zgomotului și o transmisie fiabilă, iar designul ergonomic îl face extrem de confortabil de utilizat. Este compatibil cu dispozitivele echipate cu un port de 3,5 mm.

Sunet de înaltă calitate

La proiectarea modelului S31, accentul a fost pus pe menținerea unui efect de sunet surround, astfel încât veți simți că sunetele vin spre dvs. din toate părțile. Căștile XO dispun de drivere de 10 mm pentru a duce experiența muzicală la un nou nivel. Vă veți bucura de un sunet clar, detalii bogate și bas profund și puternic.

Conversații fără probleme

Datorită designului cu anulare a zgomotului al căștilor S31, vă puteți bucura de convorbiri telefonice fără probleme, chiar și în locuri aglomerate, cum ar fi centrele comerciale și gările. Căștile dispun, de asemenea, de un microfon care vă înregistrează vocea cu precizie. Puteți fi sigur că nu veți fi distras de sunete inutile și că interlocutorul dvs. vă va auzi întotdeauna.

Telecomandă integrată

Operarea convenabilă este posibilă datorită telecomenzii integrate pe cablul căștilor. Puteți regla volumul, întrerupe sau relua redarea, începe următoarea melodie și răspunde sau respinge un apel primit. Nu mai trebuie să căutați smartphone-ul în buzunar!

Comode de purtat

Căștile XO se potrivesc perfect în urechi, fără a provoca niciun disconfort. Astfel, puteți asculta melodiile preferate, viziona filme și efectua apeluri telefonice atât timp cât doriți!

Specificații:

Producător XO
Model S31
Putere 10 MW
Traductoare 10 mm
Impedanță 16Ω
Sensibilitate 92 ± 5 dB
Frecvență 20~10000Hz
Plug 3,5 mm
Lungimea cablului 1.2 m
Culoare alb

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}