Cască de bicicletă pentru copii Rockbros TT-ET2 (albastru)

140,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Cască de bicicletă Rockbros TT-ET2

Asigurați siguranța copilului dumneavoastră în timpul plimbărilor cu bicicleta. Casca de bicicletă Rockbros TT-ET2 este fabricată din materiale rezistente și este reglabilă, astfel încât poate fi ajustată în funcție de nevoile individuale. În plus, designul colorat va fi pe placul celor mai tineri utilizatori.

Confort și siguranță

Casca de bicicletă Rockbros TT-ET2 este echipată cu orificii de ventilație, care sunt responsabile de disiparea optimă a căldurii. În plus, utilizarea spumei EPS asigură confortul și absoarbe șocurile. Curelele speciale sporesc și mai mult confortul, iar dumneavoastră le puteți detașa și curăța. Pe de altă parte, cochilia din PC se remarcă prin duritatea sa ridicată, protejând eficient capul de deteriorări.

Adaptată la nevoile copilului dvs.

Un buton de pe spate vă permite să ajustați produsul la dimensiunea capului copilului dumneavoastră, în timp ce o încuietoare specială de blocare vă permite să reglați cureaua pentru bărbie. A fost finisat cu un material moale, care nu irită pielea. De asemenea, puteți regla lungimea curelelor astfel încât casca să stea bine pe cap fără riscul de a aluneca, sporind și mai mult siguranța în utilizare.

Specificații:

Producător Rockbros
Model TT-ET2
Material PC, EPS
Greutate aprox. 295 g
Dimensiuni 190 x 25 x 20 cm
Circumferința capului 52-57 cm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>