Carcasă externă Orico pentru 2 HDD-uri de 3,5″ USB 3.0 tip B de 3,5

612 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Carcasă externă Orico pentru 2 HDD-uri de 2.5″/3.5″

Această carcasă externă versatilă de la Orico poate găzdui 2 hard disk-uri SATA HDD/SSD de 2,5″/3,5″ SATA de până la 16 TB fiecare. Interfața USB 3.0 oferă viteze de transfer de fișiere de până la 5 Gbps. Un adaptor de alimentare extern de 36 W garantează o funcționare stabilă. Carcasa este ușor de utilizat, ușor de instalat și robustă – potrivită pentru multe aplicații diferite.

Copiați-vă fișierele în doar câteva momente

V-ați săturat să așteptați la nesfârșit ca fișierele dvs. să fie copiate? Avem vești excelente pentru dumneavoastră! Șasiul Orico suportă schema de conectare SATA 3.0 la USB 3.0 și protocolul UASP pentru viteze de transfer de până la 5 Gbps. Acum este nevoie de doar 3 secunde pentru a transfera aproximativ 1 GB de date. Fotografiile, videoclipurile sau documentele dvs. vor ajunge la destinație în cel mai scurt timp!

Sursă de alimentare fiabilă

Produsul este echipat cu un adaptor de alimentare extern îmbunătățit de 36 W. Astfel, vă puteți bucura de o funcționare lină, stabilă și fiabilă a carcasei. O astfel de sursă de alimentare optimizată vă va face să uitați de orice lag, bâlbâială sau probleme de conexiune.

Până la 32 TB de spațiu pentru fișierele dvs.

Asigurați-vă că aveți și mai mult spațiu pentru a vă stoca fișierele. Carcasa a fost proiectată pentru până la 2 hard disk-uri. Capacitatea fiecăruia poate fi de până la 16 TB. Deci, în total, aveți posibilitatea de a vă bucura de până la 32 TB de spațiu de stocare suplimentar!

Durată de viață și mai lungă a hard disk-ului

Economisiți energie și bucurați-vă de o durată de viață mai lungă a hard disk-ului dumneavoastră. La crearea carcasei, au fost folosite soluții moderne și inteligente pentru a se asigura că aceasta intră automat în repaus după 10 minute de inactivitate. Ce înseamnă acest lucru? Reducerea utilizării hard disk-ului ajută la prelungirea duratei de viață a acestuia. De asemenea, se reduce consumul de energie.

Protecție eficientă împotriva deteriorării

Acesta nu este sfârșitul soluțiilor de îmbunătățire a siguranței utilizate în procesul de fabricație. Produsul este echipat cu protecție la scurtcircuit, supracurent, curent de scurgere și supratensiune. Prin urmare, puteți fi siguri că atât carcasa, cât și unitățile de hard disk din interiorul acesteia sunt protejate în mod adecvat împotriva deteriorării.

Conceput pentru a răspunde diverselor nevoi ale utilizatorilor

Carcasa este ușor de instalat și ușor de utilizat. Produsul este compatibil cu majoritatea HDD-urilor SATA de 2,5″/3,5″. Nici măcar nu aveți nevoie de unelte pentru a le introduce în compartimentele selectate! Operarea carcasei este facilitată de indicatorii de stare cu LED-uri și de un comutator ușor accesibil. Notă: Recomandăm, de asemenea, utilizarea adaptorului Orico 1125SS.

Design sofisticat

Carcasa este fabricată dintr-un aliaj robust de aluminiu și are o grosime de 3,5 mm. Acest lucru o face extrem de robustă și rezistentă la deteriorări. Fiecare compartiment al hard disk-ului este echipat cu un sistem de blocare de securitate, astfel încât vă puteți proteja și mai mult datele. În plus, plăcuțele antiderapante de pe partea inferioară a unității permit plasarea stabilă a acesteia pe orice suprafață plană.

Inclus

  • Carcasă externă pentru 2 unități de discuri
  • Cablu de alimentare
  • Cablu USB
Producător Orico
Model 9528U3-EU-BK-BP-BP
Material Aliaj de aluminiu
Număr de compartimente pentru hard disk 2
Interfață de ieșire USB 3.0 tip B
Chip JMS561U (5 Gbps)
Viteză de transmisie Până la 5 Gbps pe portul USB 3.0
Dimensiuni 233,5 x 145 x 93,5 mm
Capacitate suportată Până la 32 TB
Sisteme acceptate Windows, Mac OS, Linux
Sursă de alimentare Adaptor extern de 36 W
Lungime cablu 1,5 m