Carcasă de protecție Baseus pentru căștile TWS M2 (maro)

2,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Carcasă de protecție Baseus pentru căștile TWS M2

Aveți grijă de protecția fiabilă a căștilor dumneavoastră TWS M2. Husa de marcă Baseus concepută pentru acestea le va proteja de șocuri și impacturi, fiind, de asemenea, rezistentă la praf sau grăsime. De asemenea, se distinge prin designul său original și elegant. În același timp, este excepțional de plăcută la atingere și se potrivește perfect cu carcasa de încărcare a căștilor dumneavoastră, fără a afecta confortul utilizării acestora.

Vă protejează căștile

Pentru carcasă se folosește un silicon plăcut la atingere, care este extrem de robust și rezistent la deformare. Aceasta vă va proteja eficient M2 de zgârieturi și alte tipuri de deteriorări. Cu o grosime de 2,6 mm, vă va proteja în mod fiabil telefoanele de lovituri sau șocuri. Carcasa este, de asemenea, foarte ușor de curățat.

Fabricată pentru Baseus M2

Husa a fost creată special pentru căștile Baseus M2 – se potrivește perfect cu acestea. Este foarte ușoară, iar punerea ei nu vă va crea probleme. De asemenea, produsul nu va afecta viteza sau comoditatea deschiderii carcasei de încărcare a căștilor. În plus, datorită găurilor plasate în locurile potrivite, puteți încărca M2 fără a fi nevoie să scoateți accesoriul.

Specificații

Producător Baseus
Denumire Carcasă pentru căști True Wireless
Model NGTW190108
Culoare Maro
Greutate Aprox. 46 g
Grosime Aprox. 2,6 mm
Material Silicon
Dimensiuni 79 x 65 x 36,5 mm
Compatibilitate Căști TWS Baseus M2

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>