Cap termostatic inteligent Avatto TRV07 WiFi TUYA TUYA

177 lei

174 în stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Cap termostatic inteligent Avatto TRV07 WiFi TUYA TUYA

Capul termostatic Avatto TRV07 este un dispozitiv practic care vă va permite să gestionați în mod convenabil încălzirea în casa dvs. Aplicația Tuya Smart vă permite să controlați dispozitivul de la distanță, precum și să creați programe de funcționare. Aveți la dispoziție o serie de funcții utile, cum ar fi detectarea ferestrelor deschise și detartrarea automată. Capul are un modul Wi-Fi încorporat care funcționează în banda 2.4G, astfel încât vă puteți conecta direct la el și îl puteți gestiona liber de aproape oriunde în lume. Dispune de un afișaj LCD care facilitează accesul la cele mai importante informații și veți găsi o varietate de tipuri de adaptoare incluse, astfel încât montarea unității nu va fi o problemă.

Detectarea ferestrei deschise

Reduceți costurile de încălzire. Unitatea are o funcție de fereastră deschisă care se activează imediat când este detectat un vânt rece și temperatura scade cu mai mult de 1,5°C în 4,5 minute. Termostatul va seta automat temperatura la 12°C, iar pe afișaj va apărea “OP”. Acum puteți uita de facturile mari la încălzire!

Decalcifiere automată

Aveți liniștea că încălzitorul dvs. este complet operațional. Modelul TRV07 dispune de o funcție de decalcifiere automată. Ce înseamnă acest lucru? Termostatul efectuează o decalcifiere de rutină în fiecare luni la ora 12:00 pentru a preveni acumularea unei cantități mari de calcar. Pe tot parcursul procesului, pe afișaj va apărea mesajul “CAL”.

Caracteristici suplimentare

Capul își amintește automat ultimele setări, ceea ce reprezintă o caracteristică foarte utilă, mai ales în cazul unei pene de curent. De asemenea, are o funcție specială de siguranță pentru copii care vă împiedică să modificați temperatura. De asemenea, puteți sincroniza termostatele din diferite încăperi prin crearea unor grupuri speciale.

Toate informațiile la îndemâna dumneavoastră

Doriți să obțineți acces convenabil la toate informațiile? Descărcați aplicația gratuită TUYA Smart pe smartphone-ul sau tableta dumneavoastră! Cu ajutorul acesteia, puteți gestiona cu ușurință, de oriunde, robinetul termostatului de radiator. Dar asta nu este tot! Dispozitivul are un modul încorporat care funcționează în banda 2.4G, astfel încât vă puteți conecta direct la acesta. TVR07 funcționează, de asemenea, cu asistenții vocali Amazon Alexa, Google Home etc. – Cu o simplă comandă vocală, puteți regla temperatura dintr-o cameră în funcție de nevoile dvs. În plus, cu ajutorul aplicației, puteți partaja dispozitivul cu alți membri ai familiei pentru a crea împreună o casă inteligentă.

Creați programe de lucru

Reglați temperatura din dormitor sau din camera de zi în funcție de programul dvs. Cu ajutorul aplicației, puteți seta un program săptămânal pentru unitatea principală Avatto TVR07. Astfel, puteți alege în mod convenabil care ar trebui să fie temperatura pe timp de noapte și care ar trebui să fie cea de dimineață. Mai mult, puteți conecta capul la alte dispozitive inteligente din casa dvs. pentru a crea scenarii inteligente, cum ar fi ieșirea din casă sau somnul.

Instalare simplă

Montarea dispozitivului nu vă va crea probleme. Instalarea sa este extrem de simplă și rapidă și, datorită adaptoarelor incluse, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate. Este alimentat de doar 3 baterii AA (nu sunt furnizate). În plus, capul este dotat cu un afișaj LCD clar, de pe care puteți afla, printre altele, starea de încărcare a dispozitivului.

Inclus

 • cap termostatic inteligent
 • Adaptor Danfoss RA
 • Adaptor Danfoss RAV
 • Adaptor Danfoss RAVL
 • Adaptor M28
 • Adaptor Caleffi
 • Adaptor Giacomini
 • manual de utilizare

Specificații:

Producător Avatto
Model TRV07
Culoare Alb
Alimentat de 3x baterii alcaline AA de 1,5 V (nu sunt furnizate)
Conectivitate fără fir WiFi 2.4G IEEE 802.11 b/g/n
Curent de așteptare 6 μA Min.
Grad de protecție IP20
Temperatura ambiantă 0~50℃
Conexiune M30 x 1,5 mm
Dimensiuni 58.4mm x 97mm x 58.4mm
Greutate 145 g
Aplicație Tuya Smart / Smart Life

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>