Cântar de bucătărie inteligent HOTO QWCFC001

103,00 lei

1021 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Marca HOTO face parte din ecosistemul Xiaomi.

Cântar de bucătărie inteligent HOTO QWCFC001.

Gătiți sau coaceți des? Ușurați-vă munca în bucătărie și echipați-vă cu cântarul inteligent de bucătărie HOTO QWCFC001. Dispozitivul cântărește cu o precizie de 0,1 g, vă permite să schimbați convenabil unitățile de măsură și are, de asemenea, un afișaj LED ușor de citit. Este fabricat din materiale de înaltă calitate (inclusiv sticlă călită) și este compatibil cu aplicația Mi Home – astfel încât să puteți, de exemplu, să vă salvați și să partajați rețetele.

Precizie impresionantă

Un cântar precis este o parte esențială a oricărei bucătării. De aceea, HOTO QWCFC001 este echipat cu un senzor extrem de precis, care garantează măsurători cu o precizie de până la 0,1 g. Domeniul de cântărire al dispozitivului este de 1 – 3000 g, astfel încât puteți cântări atât ingrediente ușoare, cât și produse mai mari. Avantajul este, de asemenea, comutarea liberă între unități – alegeți între g, ml, oz și lb:oz.

Bine conceput

Afișajul LED ușor de citit este realizat din sticlă călită de înaltă calitate și permite citirea rapidă și ușoară a măsurătorilor. De asemenea, are avantajul de a fi robust și ușor de curățat. Datorită designului său bine gândit, cântarul este extrem de ușor de utilizat, cu un singur buton pentru a porni/opri aparatul și pentru a schimba unitatea.

Utile în orice situație

Cântarul de bucătărie inteligent HOTO este perfect pentru bucătăria dvs. și vă va ușura multe sarcini diferite. Cu ajutorul său, puteți măsura cu precizie toate ingredientele pentru aluatul dumneavoastră, ceea ce va garanta o coacere de succes. De asemenea, cântarul vă va ajuta să pregătiți porția optimă de mâncare pentru copilul dvs. și va fi util pentru persoanele care urmează o dietă.

Aplicația Mi Home

Posibilitățile nu se termină aici! Descărcați aplicația Mi Home, adăugați cântarul la aceasta și obțineți acces la funcții suplimentare. Datorită aplicației, puteți, printre altele, să înregistrați date din măsurători și să creați și să partajați rețete. De asemenea, vă va ajuta să preparați cafeaua perfectă – oferindu-vă informații despre cantitatea optimă de apă și boabe, precum și despre timpul optim de preparare.

Specificații:

Producător HOTO
Denumire Cântar de bucătărie inteligent HOTO
Model QWCFC001
Dimensiuni 181,8 x 168 x 26,8 mm
Greutate Aprox. 342 g
Interval de cântărire 1-3000 g
Precizie 0,1-0,5 g
Unități g / ml / oz / lb:oz
Sursă de alimentare 3x baterie AAA
Conectivitate fără fir Bluetooth 4.0
Raza de transmisie Bluetooth Aprox. 8 m
Oprire automată După 180 s
Temperatura de funcționare 10-40°C
Temperatura de depozitare -10°C – 50°C
Umiditate de depozitare ≤90% RH
Cerințe hardware Android 4.4 sau o versiune ulterioară / iOS 8.0 sau o versiune ulterioară, Bluetooth 4.0

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}