Cameră web inteligentă cu urmărire și microfon încorporat Delux DC07 (alb) 2MP 1920x1080p

175 lei

73 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Webcam cu microfon încorporat Delux DC07

Aveți nevoie de o cameră web cu transmisie video și audio de înaltă calitate? Delux DC07 captează imagini video de calitate Full HD (1920 x 1080 px) la o viteză de 30 FPS. În plus, are un microfon omni-direcțional încorporat cu anulare a zgomotului, iar compatibilitatea sa largă garantează o funcționare fără probleme pe toate sistemele de operare de top.

Calitatea pe primul loc

Camera este capabilă să înregistreze și să transmită imagini la calitate Full HD (1920 x 1080 px) la o frecvență de 30 FPS fără probleme. Obiectivul cu unghi larg vă va asigura că puteți înregistra fără a tăia nimic important, iar funcția de detectare a mișcării se va ocupa de stabilizarea imaginii în timp real.

Microfon încorporat

Delux DC07 dispune de un microfon omnidirecțional încorporat, astfel încât acesta captează cu precizie sunetul pentru o comunicare eficientă. În plus, acesta utilizează o funcție de anulare a zgomotului, tăind semnificativ sunetele inutile și îmbunătățind precizia comunicării.

Aplicații multiple

Calitatea ridicată a imaginii și a sunetului garantează versatilitatea camerei. O puteți utiliza cu succes pentru activități care necesită o comunicare video și audio foarte eficientă. Lecții online, întâlniri corporative și private sau streaming? Delux DC07 este la înălțimea sarcinii în orice situație. Puteți să o montați direct pe ecranul laptopului sau pe monitorul dvs. sau să o așezați pe birou. Greutatea sa redusă (195 g) nu va pune presiune asupra echipamentului dvs. – așa că nu vă faceți griji, alegeți locul cel mai convenabil și bucurați-vă de o comunicare de cea mai bună calitate.

Compatibilitate largă

Ce altceva face ca DC07 să se deosebească de alte camere web? Compatibilitate largă a sistemului. Dispozitivul interoperă cu Windows, Android, Linux și macOS, asigurându-vă suport chiar și atunci când schimbați hardware-ul. De asemenea, este inclusă o telecomandă, care vă va spori confortul în timpul utilizării. Optați pentru un nivel ridicat de confort pentru utilizator, fără a sacrifica calitatea!

Kitul include

  • Camera
  • Mini trepied
  • Kit de montare a ecranului
  • Telecomandă
  • Instrucțiuni de utilizare

Specificații:

Producător Delux
Model DC07
Culoare Alb
Interfață USB
Senzor CMOS
Rezoluție 2MP (1920 x 1080)
Matrice 1/2.7”
Obiectiv 3,6 mm
Codificare video h.264 / MJPEG
Rata de cadre video 30 FPS
Chipset SONIX 5262
Unghiul de vizualizare al obiectivului 120 de grade
Interval de rotație al camerei electronice orizontale 350 de grade
Interval de urmărire a mișcării 3 m
Distanța de telecomandă 10 m
Microfon încorporat, omnidirecțional
Codificare audio PCM
Rata de biți audio 32kbps
Gama de microfoane 5m
Autofocus Nu
Dimensiuni 65 x 66 x 86,5 mm
Greutate 195g
Lungime cablu 1,7m
Caracteristici suplimentare Urmărire mișcare, Oglindire, Reglarea luminozității, Reglarea unghiului de înregistrare, Plug & play

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>