Camera web Delux DC03 cu microfon (negru)

91 lei

31 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Camera web Delux DC03 cu microfon (negru)

Purtați conversații de înaltă calitate cu camera web Delux. DC03 oferă o rezoluție HD 1080P și este echipată cu un microfon cu anulare a zgomotului. În plus, se remarcă prin compatibilitatea largă și unghiul de obiectiv de 90°. De asemenea, este echipată cu un scut de confidențialitate.

Diverse scenarii de utilizare

Camera web Delux DC03 cu microfon este potrivită pentru o varietate de situații. Folosiți-o pentru cursuri online, transmisiuni live, întâlniri de afaceri la distanță sau discuții video cu familia și prietenii.

Imagine clară

Dispozitivul înregistrează la calitate HD (1920×1080) la o rată a cadrelor video de 25 FPS. În plus, unghiul de vizualizare al obiectivului este de 90° – astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că aparatul foto nu captează elementele importante. În plus, DC03 reglează automat luminozitatea

Conversații fără interferențe

Purtați conversații în mod liber și fiți sigur că interlocutorii dvs. vă pot auzi. Camera web Delux este dotată cu un microfon dublu care se remarcă prin reducerea zgomotului. Bucurați-vă de conversații de înaltă calitate cu DC03.

Compatibilitate largă

Nu vă faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate. Camera web Delux funcționează cu Windows, Android, Linux sau macOS. În plus, puteți utiliza platforme precum YouTube, Skype, Twitter, Facebook, Zoom și multe altele.

Specificații:

Producător Delux
Model DC03
Culoare negru
Interfață USB
Senzor CMOS
Rezoluție 1920×1080
Rata de cadre video 25 FPS
Unghiul de vizualizare al obiectivului 90°
Distanța de formare a imaginii 5 cm
Raport semnal-zgomot 48 dB (30 F/s 220 LUX)

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>