Cameră sport SJCAM SJ10 X

544,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

SJCAM SJ10X Cameră sport

Capturați momente speciale și imagini video interesante cu camera sport SJCAM. SJ10X vă permite să înregistrați la calitate 4K, 2K și HD/60FPS și să faceți fotografii de 16 MP. Oferă un câmp de vizualizare de 160° cu corecție a distorsiunilor, iar un giroscop cu 3 axe este responsabil de stabilizare. Dispozitivul permite, de asemenea, înregistrarea subacvatică. De asemenea, oferă o serie de moduri practice, astfel încât să puteți realiza cu ușurință oricare dintre ideile dumneavoastră. O aplicație dedicată vă permite să gestionați camera de la distanță și garantează accesul la funcții utile.

Momente excepționale la o calitate uimitoare

Păstrați amintiri frumoase pentru mai mult timp. Camera SJCAM oferă un unghi de vizualizare de 160° cu corecție a distorsiunilor, captează clipuri video 4K, 2K și HD/60FPS și realizează fotografii de 16 MP. Un giroscop cu 3 axe este responsabil pentru o stabilizare eficientă. Acum puteți înregistra în mișcare fără griji, de exemplu, în timp ce mergeți cu bicicleta. Ecranul tactil de 2,33″ ușor de citit vă permite să accesați rezultatele muncii dvs. Creați filmări inovatoare fără limite!

Alegeți dintr-o varietate de moduri

Treziți-vă inventivitatea creativă cu SJCAM. SJ10X oferă mai multe moduri de înregistrare practice, cum ar fi Mod normal, Time-lapse, Video lent, Video+foto, Mod auto, Ecran vertical (9:16) și Video în buclă. Acest lucru face ca dispozitivul să fie ideal pentru o varietate de scenarii. În plus, aparatul oferă până la 5 moduri de fotografiere – Fotografiere unică, Fotografiere la interval, Fotografiere continuă, Fotografiere temporizată și Recunoaștere facială.

Capacitate de înregistrare subacvatică

Doriți să înregistrați sub apă? Cu SJCAM este posibil! Vă puteți scufunda până la o adâncime de 10 m fără probleme. Nu este suficient? Nicio problemă – carcasa impermeabilă inclusă vă va permite să înregistrați până la 30m sub apă. În plus, puteți ajusta cu ușurință balansul de alb pentru a se potrivi nevoilor dvs. Sunt disponibile modurile Auto, Lumină de zi, Noros, Tungsten, Fluorescent și Subacvatic.

Durată lungă de funcționare

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că camera video SJ10X se epuizează în timp ce înregistrați imagini importante. Unitatea este echipată cu o baterie puternică de 1200 mAh litiu-ion. Drept urmare, sunteți liber să înregistrați videoclipuri la calitate 4K/30FPS timp de 80 de minute.

Avantaje suplimentare

Obțineți mai multe cu aplicația dedicată SJCAM ZONE și bucurați-vă de gestionarea de la distanță a camerei. În plus, aparatul poate fi operat și cu ajutorul unei telecomenzi (care trebuie achiziționată separat). SJ10X funcționează în banda Wi-Fi de 2,4GHz și 5GHz, astfel încât vă veți bucura întotdeauna de o funcționare fără probleme!

Inclus:

 • Cameră sport x1
 • Carcasă impermeabilă fără bază x1
 • Suport pentru carcasă x1
 • Suport de bază x1
 • Baza pentru cască (plată) x1
 • Cablu USB x1
 • Baza căștii (convexă) x1
 • Autocolant 3M x2
 • Husă de protecție pentru lentile x1
 • Autocolant SJCAM x2
 • Pânză de curățare x1
 • Manual de utilizare x1

Specificații:

Producător SJCAM
Model SJ10X
Rezoluție video 4K 24FPS
2k 30FPS
1080P 60/30FPS
720P 120/60/30FPS
VGA 240FPS
Rezoluții ale imaginilor statice 16MP, 12MP, 10MP, 8MP, 5MP, 3MP
Mod video Mod normal, Time-lapse, Video lent, Video+foto, Mod auto, Ecran vertical (9:16), Video în buclă
Mod foto Fotografiere unică, Fotografiere la intervale, Fotografiere continuă, Fotografiere temporizată, Recunoașterea feței
Stabilizare Giroscop pe 3 axe
Zoom digital 4x
Câmpul de vizualizare 160° cu corecție a distorsiunilor
Compensarea expunerii ‘+-2.0 ~ +-0.3
Echilibru de alb Auto / Lumină de zi / Norișor / Tungsten / Fluorescent / Mod subacvatic
Format video MP4
Codificare video H.264
Format foto JPG
Microfon integrat Da
Microfon extern Tip-C (nu este furnizat, se achiziționează separat)
Difuzor integrat Da
Dimensiunea ecranului 2,33″
Aplicație ZONA SJCAM
WiFi 2,4/5GHz
Port USB USB-C
Baterie Litiu-ion
Capacitatea bateriei 1200mAh / 4,56Wh
Tensiune 3,8V
Durata de viață a bateriei 80 min la înregistrare 4K/30fps
Alte caracteristici Webcam, FPV
Dimensiuni 64,45 x 44,5 x 30,6 mm
Greutate 112.5g
Rezistența la apă 10 m (fără carcasă), 30 m (cu carcasă)

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>