Cablu USB Baseus Cafule 2.4A 1m – Roșu Intens

25 lei

207 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Cablu USB la Micro USB Baseus Cafule 2.4A 1m (roșu)

Descrierea produsului:
Cablu USB la Micro USB de la Baseus din seria Cafule este proiectat pentru a oferi o conexiune rapidă și fiabilă între dispozitivele cu port Micro USB și computerul sau încărcătorul. Acest cablu este perfect pentru încărcarea rapidă și transferul de date la o viteză de până la 480mb/s.

Având un design întărit și durabil, cablul USB la Micro USB Baseus Cafule este rezistent la încurcături și deteriorări. Conectorul Micro USB cu două fețe facilitează conectarea ușoară a cablului la dispozitive, eliminând nevoia de orientare corectă.

Cablu USB la Micro USB Baseus Cafule suportă încărcarea rapidă Quick Charge 3.0, permițând încărcarea dispozitivelor într-un timp mai scurt și eficient. Cipul de control inteligent reglează curentul de încărcare, asigurând protecția dispozitivului împotriva fluctuațiilor de energie și deteriorării.

Fabricat din materiale de calitate superioară, cum ar fi TPE, aluminiu și nailon, acest cablu USB la Micro USB Baseus Cafule este durabil și rezistent la uzură. Împletitura din nylon previne încurcarea sau ruperea cablului, asigurându-vă că este întotdeauna gata de utilizare.

Acest cablu USB la Micro USB Baseus Cafule vine într-o nuanță atrăgătoare de roșu, adăugând un aspect vibrant și stilat dispozitivelor dvs. Este compatibil cu o gamă largă de dispozitive cu port Micro USB, cum ar fi telefoane mobile, tablete, camere foto și multe altele.

În plus, cablul USB la Micro USB Baseus Cafule este livrat împreună cu o curea cu velcro, pentru a vă ajuta să îl păstrați în ordine și ușor de depozitat.

Investiți într-un cablu USB la Micro USB de încredere și durabil – alegeți Cablu USB la Micro USB Baseus Cafule 2.4A 1m (roșu) pentru a vă asigura că dispozitivele dvs. sunt mereu conectate și încărcate rapid.