Cablu de rețea plat cat.6 UTP Vention IBJBK 8m negru

18 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Vention IBJBK 8m cablu de rețea plat cat.6 UTP negru

Atunci când tehnologia devine un companion zilnic în viața noastră, alegerea corectă a echipamentului devine crucială. Vă prezentăm cablul de rețea Vention model IBJBK, care este conceput pentru a satisface cerințele celor mai moderne dispozitive. Caracteristicile sale principale asigură nu numai fiabilitatea, ci și versatilitatea utilizării.

Transmitere de date de înaltă performanță

Transmitere de date de înaltă performanță
Cu o capacitate de transmisie de date de 1000 Mbps, cablul IBJBK de la Vention oferă o conexiune extrem de stabilă și rapidă. Acest lucru înseamnă că, chiar și atunci când transferă fișiere mari, transmite conținut de înaltă definiție sau jocuri online, utilizatorul se poate baza pe continuitate și consecvență. Acest nivel de performanță este chiar esențial în zilele noastre, când se vorbește despre fluiditate și calitatea conexiunii.

Interfață universală RJ45

Interfața RJ45 cu care este echipat modelul IBJBK garantează versatilitatea. Aceasta face ca acest cablu să fie compatibil cu o gamă largă de dispozitive, cum ar fi computere, laptopuri, routere, switch-uri, televizoare, boxe inteligente sau imprimante. Acest lucru garantează că, indiferent de nevoile dumneavoastră, acest cablu va fi alegerea potrivită pentru echipamentul dumneavoastră.

Design subțire

Cablul de rețea IBJBK se distinge prin designul său subțire, cu o grosime de doar 1,6 mm. Acest design nu numai că are un aspect estetic plăcut în orice interior, dar facilitează și gestionarea cablurilor și minimizează riscul de aglomerare a cablurilor. Cu o lungime de 8 m, acest cablu de rețea este ideal pentru spații mai mari, oferind flexibilitate în amplasarea dispozitivelor. Alegând modelul IBJBK de la Vention, pariați pe fiabilitate și funcționalitate într-un singur produs.

Producător Vention
Model IBJBK
Lungime 8 m
Material PVC
Interfață RJ45
Transmiterea datelor 1000 Mbps
Grosimea cablului 1,6 mm
Compatibilitate Calculatoare, laptopuri, routere, switch-uri, televizoare, cutii inteligente, imprimante etc.