Cablu de pornire Lokithor EC8

96,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Cablu de pornire Lokithor EC8

Cablul de pornire Lokithor este un produs de înaltă calitate conceput pentru pornirea motoarelor auto. Se distinge prin construcția sa robustă, lungimea convenabilă a cablului și conductivitatea ridicată. Are un conector EC8 la care este atașat un ștecher de 1,25 inch, ceea ce îl face compatibil cu majoritatea bateriilor. Produsul este un accesoriu esențial pentru orice șofer.

Lokithor/LO-CLAMP-Pro/1

Construcție robustă

Cablul a fost creat din materiale de înaltă calitate și asigură o conexiune stabilă între baterie și motor. Acesta se caracterizează prin rezistența ridicată la deteriorări mecanice, vibrații și temperatură, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru oricine prețuiește calitatea și siguranța.

Lokithor/LO-CLAMP-Pro/2

Compatibilitate largă

Cablul de pornire LO-CLAMP-Pro este echipat cu un conector EC8, care permite o conectare ușoară și sigură la baterie. Acest conector este conceput pentru a asigura o eficiență energetică optimă și o pierdere minimă de curent. Lungimea cablului este de 50 cm, oferind suficientă flexibilitate și lungime pentru conectarea la baterie.

Lokithor/LO-CLAMP-Pro/3

Utilizare confortabilă

Distanța dintre borne este de maximum 82 cm, oferind o lungime suficientă pentru a conecta cu ușurință cablurile de pornire la bornele bateriei, chiar și în zonele greu accesibile. De asemenea, distanța mare dintre borne face ca cablul de pornire LO-CLAMP-Pro să fie compatibil cu majoritatea mașinilor și motoarelor. Nu vă lăsați prins cu garda jos de o defecțiune bruscă și aveți la dumneavoastră elementele esențiale de pornire a motorului!

Lokithor/LO-CLAMP-Pro/4

Producător Lokithor
Model LO-CLAMP-Pro
Dimensiuni 500 x 100 x 50 mm
Greutate 454 g
Tip conector EC8
Lungime cablu 50 cm
Distanța dintre terminale max. 82 cm