Cablu audio 3,5 mm 1m Vention BAWLF Negru

11 lei

90 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Vention audio micro jack de 3,5 mm la micro jack de 3,5 mm cablu albastru de 1m

Cablul audio Vention micro jack 3,5 mm la micro jack 3,5 mm combină o durabilitate extraordinară, dovedită de capacitatea sa de a rezista la sarcini de până la 50 kg și de a se îndoi de peste 6.000 de ori fără a se deteriora. Datorită designului său inovator în trepte, poate fi conectat direct la telefon, chiar dacă acesta are o carcasă groasă, eliminând necesitatea de a o scoate. Mufele placate cu aur asigură un sunet cristalin, iar finisajul elegant din aluminiu adaugă o notă de clasă și stil. Este o combinație compactă de durabilitate, funcționalitate și design care îi va satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori.

Construcție ranforsată pentru o utilizare îndelungată

Cablul audio Vention de la micro jack 3,5 mm la micro jack 3,5 mm nu numai că arată elegant, dar oferă și o durabilitate excepțională. Fabricat pentru a rezista la provocările zilnice, robustețea sa este confirmată de faptul că poate suporta sarcini de până la 50 kg fără să se rupă. În plus, cablul a fost proiectat să supraviețuiască la peste 6.000 de îndoituri, ceea ce îl face nu doar fiabil, ci și rezistent la uzura zilnică.

Carcasă ușor de utilizat

Datorită designului său în trepte, cablul Vention permite ca acesta să fie conectat la un dispozitiv rapid și ușor, chiar dacă utilizatorul poartă o husă. Aceasta este o soluție care va fi apreciată de toți cei care nu doresc să sacrifice protecția telefonului atunci când folosesc cablul.

Ștecherii placate cu aur pentru o calitate excelentă a sunetului

Calitatea sunetului este un aspect esențial atunci când vine vorba de cabluri audio. Mufele placate cu aur nu oferă doar un aspect estetic plăcut, ci mai ales o conductivitate excelentă a semnalului. Acest lucru garantează un sunet clar și fără cusur în orice situație.

Marca Vention
Model BAWLF
Lungime 1m
Dopuri placate cu aur Da