Boxe PC Edifier X230 2.1, negru

493 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Difuzoare Edifier X230 2.1
Difuzoarele Edifier X230 2.1 vor fi o alegere excelenta pentru orice jucator si nu numai. Acestea se lauda cu o putere de iesire (RMS) de 28 W si garanteaza o calitate excelenta a sunetului, permitandu-va sa va cufundati si mai mult in joc. De asemenea, va puteti conecta la ele in 3 moduri – prin portul AUX sau Line in, precum si fara fir prin Bluetooth. De asemenea, este de remarcat si iluminarea de fundal LED colorata, cu pana la 6 efecte diferite din care sa alegeti. Acesta este completarea perfecta pentru zona dvs. de jocuri!
 
Calitate fantastica a sunetului
Asigurati-va nivelul de imersiune visat si duceti-va experienta de joc la un nou nivel. Difuzoarele X230 sunt echipate cu o unitate de bas mare de 131 de milimetri si un magnet de 60 de milimetri. De asemenea, au un amplificator digital TAS5711 Clasa D care ofera o gama dinamica mai mare si un raspuns in frecventa mai larg. Acestia accepta si procesarea semnalului digital (DSP). Toate acestea garanteaza o bogatie incredibila de detalii si un echilibru excelent de inalte, medii si bas.
 
Le vei conecta in 3 moduri
Obtineti libertatea visurilor tale. Difuzoarele Edifier X230 pot fi conectate in 3 moduri – de exemplu, prin portul Line in sau AUX. Preferi o solutie wireless? Conectati-va dispozitivele prin Bluetooth 4.2 si bucurati-va de transmisie rapida, stabila, fara intarziere! Astfel, va puteti asocia computerul, laptopul, tableta sau telefonul, printre altele, cu difuzoarele. Alegerea este a ta!
 
Operare simpla si convenabila
Difuzoarele X230 sunt extrem de usor de utilizat. In partea de sus a subwoofer-ului se afla un mic panou cu butoane care ofera acces comod la cele mai importante functii. Folosindu-le, nu numai ca puteti porni si opri dispozitivele, ci si, de exemplu, sa reglati volumul, sa schimbati efectele de iluminare si sa initiati asocierea Bluetooth. De remarcat este si indicatorul de culoare, care va va oferi informatii despre sursa de sunet selectata. Exista, de asemenea, un buton pe spatele subwoofer-ului pentru reglarea basului.
 
6 efecte de iluminare din care sa alegeti
Lasati-va surprins nu numai de calitatea inalta a sunetului, ci si de designul original al X230. Atat subwoofer-ul, cat si difuzoarele sunt echipate cu iluminare de fundal LED colorata, care va va permite sa cresteti imersiunea in timpul jocului si sa creati o atmosfera unica in camera dvs. de jocuri. De asemenea, aveti la dispozitie pana la 6 efecte de iluminare, inclusiv Red Alert sau Battlefield. Fiecare dintre ele va functiona perfect in diferite scenarii.
 
Design imbunatatit
Subwooferul X230 este echipat cu o carcasa robusta din MDF, care, combinata cu designul sau atent gandit, va permite sa va bucurati de un bas imbunatatit si profund. In plus, unitatile incluse sunt extrem de durabile si au un design elegant si modern. Exista, de asemenea, o pictograma speciala in interiorul capacului de plasa al subwooferului si al difuzoarelor satelit, care se potriveste perfect cu iluminarea din spate si le ofera un caracter si mai interesant.
 
In cutie
Subwoofer
Difuzor satelit x2
Cablu audio 3,5 mm
Manual de utilizare
 
Specificatie
Marca Edificator
Model X230
Culoare Negru
Putere totala (varf) Difuzoare satelit: 14W + 14W;
Subwoofer: 28W;
Putere de iesire (RMS) Difuzoare satelit (midrange – treble): 7W + 7W;
Subwoofer: 14W;
Raportul semnal-zgomot Difuzoare satelit: ≥80dB (A);
Subwoofer: ≥80dB;
Raspuns in frecventa Difuzoare satelit: 210Hz – 18kHz;
Subwoofer: 53Hz – 240Hz;
Distorsiunea armonica totala (THD) ≤7%
Sensibilitate de intrare Linie de intrare:
R/L: 600±50mV;
SW: 300±20mV;
AUX:
R/L: 400±50mV;
SW: 200±20mV;
Bluetooth:
R/L: 400±50mFFS;
SW: 200±20mFFS;
Intrare audio AUX, Line in, Bluetooth
Operatiune Panou cu butoane, buton de reglare a basului
Subwoofer/unitate de bas 5″ (131 mm)