Boxe Edifier 2.1 C2XD, 53W RMS, Negru

660 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Difuzoare Edifier C2XD
Difuzoarele Edifier C2XD 2.1 sunt ideale pentru orice iubitor de muzică și pentru toți jucătorii. Conectați-le la computer și multe altele. Cu un amplificator independent și un subwoofer suplimentar de 6½”, vă va oferi un sunet clar de cristal la cel mai inalt nivel. In plus, tehnologia sa Intelligent Distortion Correction elimină eficient distorsiunile audio – chiar și la niveluri ridicate de volum. De asemenea, vine cu o telecomandă la indemană. Control.
 
Un amplificator independent cu un design atent gandit
Amplificatorul C2XD este o unitate independentă, astfel incat sunteți liber să vă poziționați difuzoarele și să le reglați amplasarea in funcție de nevoile dvs. Unitatea este echipată cu un afișaj LED ușor de citit și un port jack audio care vă permite să conectați căști. Un buton mare și convenabil vă permite să reglați volumul. De asemenea, puteți regla inaltele și basul, precum și selectați intrarea, permițandu-vă să vă bucurați de o calitate excelentă a sunetului și de puterea optimă a dispozitivului.
 
Subwoofer – calitate audio excelentă și bas imbunătățit
Subwoofer-ul inclus generează un RMS de 35 de wați. In plus, portul bass reflex a fost plasat in spatele unității, astfel incat să poată oferi un bas imbunătățit și adancit. Combinat cu sateliți de ultimă generație, vă va oferi sunete naturale incantătoare, bogat detaliate.
 
Telecomanda multifunctionala – control total al sunetului din mainile tale
Telecomanda fără fir vă va oferi un control și mai convenabil al difuzoarelor. Folosind-o, veți obține control aproape nelimitat asupra sunetului. De exemplu, puteți crește sau reduce volumul, puteți regla inaltele și basul, selectați intrări, opriți dispozitivul sau puneți-l in modul de așteptare. Totul este in mainile tale!
 
Compatibil cu majoritatea dispozitivelor dvs
Difuzoarele C2XD se remarcă prin compatibilitatea lor largă. Sunt echipate cu mai multe intrări audio de 3,5 mm – optice, RCA și auxiliare. Le puteți conecta cu ușurință la laptop, computer, player MP3 și chiar la consola de jocuri. Aproape nimic nu ii va surprinde – vor funcționa perfect cu majoritatea echipamentelor tale.
 
Adio distorsiune
Ce altceva face difuzoarele C2XD să impresioneze prin calitatea excelentă a sunetului? Mai mulți factori contribuie la aceasta. Tehnologia brevetată de corecție inteligentă a distorsiunii asigură că, chiar și atunci cand ascultați muzică la volum mare, nu veți fi deranjat de trosnituri și șuierate neplăcute. Diafragma de mătase oferă o calitate audio mai bună și un răspuns mai rapid și mai lin. In plus, carcasa din lemn a sateliților și a subwooferului imbunătățește sunetul.
 
In cutie
Subwoofer
Amplificator
Satelit x2
Telecomandă
Cablu de conectare audio de 3,5 mm la RCA
Cablu de conectare audio fibră optică
Manual de utilizare
 
Specificație
Brand Edifier
Model C2XD
Putere totală de ieșire R/L: RMS 9W x2; SW: RMS 35W
THD + N (nivel de testare) 10%
Raportul semnal-zgomot ≥85dBA
Interval de frecvență 55Hz-18KHz (±6dB)
Intrare audio Optică, auxiliară, RCA
Sensibilitate intrare R/L: 450mV±50mV; SW: 150mV±50mV
Ajustare Telecomandă, intrare audio, reglare bas și inalte, butoane de control al volumului și cadran de pe amplificator
Unitate difuzor Unitate bas: 6½” (166mm), ecranat magnetic, 4Ω;
Unitate midrange: 3″ (78mm), ecranat magnetic, 4Ω;
Unitate de inalte: ¾”, ecranat magnetic, 4Ω;
Dimensiuni Amplificator: 250x78x255mm;
Satelit: 130x90x180mm;
Subwoofer: 288x232x242mm;
Greutate neta 7,8 kg