Boxe Edifier 2.0 R1010BT, 24W, Bluetooth, Brown

702,00 lei

14 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Duceți redarea muzicii la nivelul următor

Obțineți un sunet de inaltă calitate la care nu v-ați aștepta de la un design de difuzor atat de simplu și compact. Invelit 100% in plăci de fibre de densitate medie (MDF), R1010BT este o versiune reimprospătată a clasicului Edifier, R1000 TCN. Dispunand de drivere de bas de 4 inchi și tweetere cu diafragmă de mătase de 3/4 inch și Bluetooth incorporat, setul este conceput pentru a oferi un sunet impresionant cu calitatea potrivită a fiecărui detaliu sonor.

 Mai multe moduri de conectare

Două mufe line-in integrate vă permit să vă conectați la alte dispozitive audio analogice, scutindu-vă de problemele legate de conectarea și deconectarea acestora. Comenzile de ton includ bas și volum și imbunătățirea dinamică a inaltelor pe portul A, care este dedicat satisfacerii preferinței dvs. pentru o reproducere a sunetului de inaltă calitate. Setați după preferința dvs. cu butoanele din spatele difuzorului. Difuzoarele Bluetooth R1010BT sunt, de asemenea, echipate cu două porturi de intrare pentru linie stereo, dar sursa lor audio principală este o conexiune bluetooth.

 Tweetere

Tweeterele subțiri, bine proiectate, oferă inalte moi și clare. Edifier oferă experiența pe care o meritați. Carcasă MDF (plăci de fibre de densitate medie) de 15 mm grosime care atenuează energia și vibrațiile străine nedorite. Marginile rotunjite atractive, in schimb, oferă o experiență estetică suplimentară.

 Traductoare din hartie ceramică-con

Driverele cu conuri din hartie ceramică oferă un bas puternic. Performanță clasică condusă de expertiza tehnologică de varf a Edifier. Finisajul elegant din lemn clasic cu panouri argintii contrastante fac din R1010BT un plus elegant pentru orice locație.